ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Ο προϋπολογισμός του Δήμου Μεσολογγίου είναι και σύννομος και εφαρμόζεται», λέει η Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου απαντά στον πρώην δήμαρχο Κώστα Λύρο τονίζοντας πως «ο προϋπολογισμός του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου είναι και σύννομος και εφαρμόζεται».

Η ανακοίνωση:


«Κατόπιν πρόσφατης ανακοίνωσης του πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου, η οποία κάνει λόγο για «παρανομία» του ψηφισμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Προϋπολογισμού, ενημερώνουμε τους δημότες για τα εξής:

Ο Προϋπολογισμός του έτους 2024 κατατέθηκε, συζητήθηκε στο αρμόδιο όργανο του Δήμου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και υπερψηφίστηκε ακόμη και από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης,

Στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, ο Προϋπολογισμός αποστάλθηκε, ελέγχθηκε και κρίθηκε ως καθ’ όλα νόμιμος από το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο της Πολιτείας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου,

Προχωρούμε τάχιστα στην υλοποίησή του, καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο ή παλινωδίες μικροπολιτικού χαρακτήρα.

Η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την καλοπροαίρετη κριτική στο έργο της.

Πιστεύουμε τόσο στη συμμετοχικότητα των δημοτών όσο και στην κρίση τους. Ωστόσο, θα αγνοούμε κάθε αστήρικτη προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, αφού αυτή θα προσκρούει σταθερά στην αποφασιστικότητά μας να πάμε τον τόπο μας μπροστά, έτσι όπως του αξίζει».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button