Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ν.Ο. Μεσολογγίου διεκδικεί την προεδρία της Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ

O Ν.Ο.Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στηρίζει το μέλος και επίτιμο πρόεδρο του Σπύρο Κατσαβό , στην απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ.

O κ. Κσταβός θα συμμετέχει στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας και ο Ναυτικός Όμιλος του εύχεται καλή επιτυχία.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Σπύρος Κατσαβός γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1967.


Γέννημα – θρέμμα της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου ερωτεύτηκε το υγρό στοιχείο και ασχολήθηκε από μικρός με το Ναυταθλητισμό τον oποίο έκτοτε υπηρετεί, είτε ως αθλητής της κολύμβησης και του water polo είτε ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Υπηρέτησε τον όμιλο από διάφορες θέσεις Έφορος Κολύμβησης -Πόλο, Έφορος Κανόε -Καγιάκ και ως πρόεδρος του Ν. Ο. Μ. από το 2000 έως το 2009.

Επί των ημερών του ο σύλλογος αναπτύχθηκε, δημιουργώντας νέα τμήματα και κατασκευάστηκαν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου στο λιμάνι Μεσολογγίου.
Διακρίνετε για την αφοσίωσή του στα τμήματα υποδομών του ομίλου και την εθελοντική του δράση.

Επαγγελματικά ο Σπύρος Κατσαβός δραστηριοποιείτε με επιτυχία στο χώρο της εστίασης (Αράχοβα,Μεσολόγγι, Μύκονο) και της αργυροχρυσοχοΐας, ενώ έχει υπάρξει και γνωστός εκπαιδευτής ΣΚΙ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , με γνωστούς αθλητές του χώρου να έχουν πάρει τα πρώτα τους μαθήματα από αυτόν.

Από το 2018 με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ. του Ν. Ο. Μ. έχει ανακηρυχτεί επίτιμος πρόεδρος του.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button