Ροή Ειδήσεων

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ευχαριστεί το Δ.Σ. του τοπικού Τμήματος Αγρινίου

koi-erithr-2Στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινού στο Αγρίνιο, κατά την οποία μεταξύ άλλων ο κ. Αυγερινός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, παρευρέθηκε στον αγιασμό των ανακαινισμένων γραφείων του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, με αποκορύφωμα την κεντρική εκδήλωση, το τοπικό Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποστέλλει την ευχαριστήρια  ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:
“Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματός σας για την εξαιρετική και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με θέμα «Η Διαχρονική έννοια της αλληλεγγύης – Νέο ξεκίνημα σε Νέο περιβάλλον» που διοργανώσατε την Κυριακή 5 Μαρτίου τ.ε., στην κατάμεστη αίθουσα του Studio Πιθάρι.

Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία σας, μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθώ, από τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πολύπλευρο έργο που επί σειρά ετών επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη χώρα μας και το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια χρονική περίοδο, κατά την οποία καταβάλλονται εργώδεις προσπάθειες, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες προκλήσεις της εποχής μας, με απόλυτο σεβασμό στα ερυθροσταυρικά και ανθρώπινα ιδεώδη.

Επίσης, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις δύσκολες και επίπονες εργασίες της ανακαίνισης των χώρων του Τμήματός σας, γεγονός που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τόσο του Δ.Σ. όσο και των εργαζομένων του. Η ενέργειά σας αυτή αποδεικνύει τα ευγενή και φιλανθρωπικά αισθήματα που σας διακατέχουν αλλά και καθιστά τα γραφεία σας πρότυπο για όλο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τέλος, δεχθείτε κ. Πρόεδρε, για μια ακόμη φορά τις θερμές μυ ευχαριστίες για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που μου επιφυλάξατε.

Παρακαλώ, διαβιβάστε τις θερμές μου ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια στα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. του Τμήματός σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Dr. Αντώνιος Αυγερινός

Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close