Ροή Ειδήσεων

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δοκιμίου απαντά για την κατάσταση στο κοιμητήριο του χωριού

koi-nekrotafeio-xortaria-dokimi4Την δική του άποψη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας του Δοκιμίου του Δήμου Αγρινίου, καταθέτει με επιστολή του ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Παπούτσης.

Ο κ. Παπούτσης υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην σχετική ανάρτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αποτυπώνουν την μισή αλήθεια και οι εικόνες εγκατάλειψης αφορούν σε σημεία που θα έπρεπε να καθαρίζουν οι ίδιοι οι δημότες.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Σε άρθρο που αναρτήσατε στον διαδικτυακό ιστότοπο AGRINIOPRESS, την Τετάρτη 02/08/2017,  και αφορούσε στην  καθαριότητα του  Κοιμητηρίου Δοκιμίου σας ενημερώνω ότι:

  1. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσατε αντικατοπτρίζουν την μισή αλήθεια. Είναι γεγονός ότι  αρκετοί συνδημότες μας, για πολλούς και διαφόρους λόγους  (που αφορούν τους ιδίους), δεν επισκέπτονται τακτικά το κοιμητήριο για τα προσφιλή τους πρόσωπα με αποτέλεσμα την πλημμελή έως μηδενική καθαριότητα των μνημάτων τους.
  2. Ο περιβάλλον χώρος του μνήματος είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των οικείων προς καθαρισμό. Η δική μας ευθύνη είναι να διατηρούμε τους επισκέψιμους χώρους καθαρούς και αυτό κάνουμε!
  3. Δεν μπορεί ο φακός της κάμερας να εστιάζει στα μνήματα και όχι στον περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου!
  4. Εγώ ό ίδιος επισκέπτομαι τακτικότατα τον χώρο και είμαι σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου για τον ευπρεπισμό του χώρου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ο Δ/ντης της Αρμόδιας Υπηρεσίας έχουν επισκεφθεί τον χώρο και πολύ σύντομα θα προβούμε σε εργασίες τοποθέτησης βρυσών και άλλων έργων που θα διευκολύνουν τους συνδημότες μας.
  5. Σίγουρα, προβλήματα υπάρχουν και θα προκύψουν και στο μέλλον αλλά ο χαρακτηρισμός «ζούγκλα» απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σας επισημαίνω ότι είναι η πολλοστή φορά που δημοσιεύεται ρεπορτάζ για την Κοινότητα Δοκιμίου χωρίς να ζητήσετε, ως οφείλατε πιστεύω, ενημέρωση από την Δημοτική  και Κοινοτική Αρχή.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button