Ο πρ. αντιδήμαρχος Χρ. Γκούντας διαψεύδει την υποψηφιότητά του και δηλώνει πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση

Διαψεύδει τις φήμες περί υποψηφιότητας του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο δημοτικός σύμβουλός και πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας και εκ των στενών συνεργατών του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου.

Ήταν κάτι που το είχε αποσαφηνίσει σε συζητήσεις του εδώ και καιρό, αλλά θέλησε να το ξεκαθαρίσει και με δημόσια  ανάρτηση του στο fecebook. Αξιοσημείωτο είναι πάντως εκείνο το σημείο της ανάρτησης του, όπου δηλώνει πως στις επερχόμενες εκλογές θα «πράξει κατά συνείδηση», παρακολουθώντας του υποψήφιους «ορθοτομούντες τον λόγο εαυτών της αλήθειας»…


Πληροφορίες τον ήθελαν το προηγούμενο διάστημα να συνομιλεί τόσο με τον κ. Παπαναστασίου, όσο και με άλλον συνδυασμό για την πιθανότητα υποψηφιότητας του, κάτι όμως που ο ίδιος πλέον αποσαφηνίζει πως δεν ισχύει.

Τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Γκούντας, είχε αναλάβει νευραλγικά πόστα στον δήμο Αγρινίου, όπως στον τομέα τον Οικονομικών ή της καθαριότητας , ενώ βρίσκονταν ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων τόσο στις εκλογές του 2014 όσο και του 2019.

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: δήμος Αγρινίου Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου εκλογές πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας