O Πολιτιστικός Σύλλογος Τριχωνίου αποχαιρετά την Χριστιάνα Παπαδημητρίου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου «Η Αγία Παρασκευή», με αφορμή την είδηση του θανάτου της 53χρονης Χριστιάνας Παπαδημητρίου, υπαλλήλου του δήμου Μεσολογγίου, καταγόμενης από το χωριό, που είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρυνείας.

Οι συγχωριανοί της, δεν ξεχνούν τις προσπάθειές της για την βελτίωση και την ανάδειξη του Τριχωνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με βαθύτατη οδύνη και απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια της συγχωριανής μας Χριστιάνας Παπαδημητρίου, κόρη του Χρήστου Παπαδημητρίου, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 53 ετών μετά από μια μεγάλη και γενναία μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο.

Σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τριχωνίου «η Αγία Παρασκευή» εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
Η αγαπητή σε όλους μας Χριστιάνα εργαζόταν στο Τμήμα Προγραμματισμού και Πληροφορικής του Δήμου Μεσολογγίου και ήταν μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρυνείας. Από την θέση εκείνη, είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου Τριχωνίου. Οι προσπάθειές της για την βελτίωση και την ανάδειξη του χωριού μας θα μείνουν αξέχαστες και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις ζωές μας.

Άνθρωπος της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς έχαιρε της απόλυτης εκτίμησης και αγάπης όλων. Υπόδειγμα εργατικότητας, μεθοδικότητας και εντιμότητας. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ανιδιοτελές της έργο αποτελούν σημαντική κληρονομιά για όλους όσους έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί της, και θα τους συντροφεύουν για πάντα.
Καλό κατευόδιο Χριστιάνα».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: πολιτιστικός σύλλογος Τριχώνιο Μακρυνείας Χριστιάνα Παπαδημητρίου