ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Ο πιο πιστός μας σύντροφός

Τα σκυλιά είναι υπέροχοι, πιστοί σύντροφοι για πολλούς ανθρώπους. Είναι οι φίλοι μας, οι έμπιστοί μας και μερικές φορές ακόμη και οι ήρωές μας.

Δυστυχώς, οι σκύλοι σύντροφοί μας έχουν τη φήμη ότι είναι ακατάστατοι φαγάδες. Αν είχατε ποτέ ιδιοκτήτη σκύλου, τότε γνωρίζετε ότι το φαγητό είναι περισσότερο χόμπι γι’ αυτούς παρά ανάγκη για την επιβίωσή τους.


Θα φάνε σχεδόν οτιδήποτε τους βάλεις μπροστά τους!

Αυτό σημαίνει ότι τα γεύματά τους πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά, όχι μόνο για τη δική τους υγεία και ευημερία, αλλά και για το καλό των επίπλων και των πατωμάτων σας!

Η ξηρά τροφή σκύλου έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι ο σκύλος σας λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενώ παράλληλα οι ακαθαρσίες του περιορίζονται στο ελάχιστο.

Μας κάνουν να γελάμε καθώς συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι όταν τους μιλάμε. Είναι πάντα τόσο ενθουσιασμένα όταν επιστρέφουμε στο σπίτι και θέλουν να παίξουμε μαζί τους. Μας σαλιαρίζουν και χύνουν παντού, αλλά το αντιμετωπίζουμε γιατί τα αγαπάμε.

Τα σκυλιά είναι καταπληκτικά.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ποιος ξέρει; Ακόμα κι αν δεν το ξέρετε, να είστε σίγουροι ότι έχουμε ήδη κάνει την ερώτηση στο Google και δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η απάντηση είναι “ναι”. Στην πραγματικότητα, μελέτες που έχουν διεξήχθει κατά καιρούς έδειξαν ότι οι σκύλοι είναι ικανοί να νιώθουν ενσυναίσθηση προς τους ιδιοκτήτες τους, σε τέτοιο βαθμό που μπορούν ακόμη και να ανιχνεύουν συναισθηματικές αλλαγές στη διάθεσή τους και να αντιδρούν ανάλογα.

Τι σημαίνει όμως αυτό για εσάς; Σκεφτείτε πόσες φορές ο σκύλος σας έχει καταφέρει να σας φτιάξει τη διάθεση με τις σκανταλιές του ή ακόμα και να σας κάνει να γελάσετε όταν είστε θυμωμένοι. Ή πόσες φορές σας έχει ξυπνήσει από έναν εφιάλτη.

Ο δεσμός μεταξύ ανθρώπων και σκύλων μπορεί να είναι πιο στενός απ’ ό,τι νομίζουμε.

Τα σκυλιά μαθαίνουν εύκολα.

Οι σκύλοι μπορούν να μάθουν μια ποικιλία δεξιοτήτων, όπως το άνοιγμα των θυρών, το χτύπημα του κουδουνιού για να ζητήσουν από τους ιδιοκτήτες να βγουν έξω για κατούρημα ή ακόμη και να φέρνουν αντικείμενα ανταποκρινόμενοι σε ανθρώπινες χειρονομίες ή λέξεις.

Τα σκυλιά θέλουν να νιώθουν ασφάλεια.

Ο σκύλος ήταν το πρώτο εξημερωμένο είδος και έχει εκτραφεί επιλεκτικά επί χιλιετίες για διάφορες συμπεριφορές, αισθητηριακές ικανότητες και σωματικά χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να νιώθει ασφαλής ακόμα και στον ύπνο του. Υπάρχουν κρεβατάκια σκύλου που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να κοιμηθούν ήρεμα και γαλήνια.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button