Αθλητισμός

Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. για την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού

spo-gfs-sxolikosathlitismos1Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την παρεμβατική δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού, της Άθλησης και της δια βίου άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, θεσμοθέτησε ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.
Στόχος της ημέρας αυτής είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις να αποκομίσουν τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

spo-gfs-sxolikosathlitismos2Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ο Γεν. Γραμματέας του ερασιτέχνη Παναιτωλικού  κ. Ηλίας Τσιάντης, μαζί με τον έφορο των αναπτυξιακών τμημάτων Χειροσφαίρισης και Ελληνορωμαϊκής Πάλης κ. Γιάννη Λιάτσο, τους προπονητές κ.κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο και Βασιλική Πατσέα, τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού, οι οποίες φέτος αγωνίζονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τη μεγαλύτερη κατηγορία του αθλήματος, και τους αθλητές-τριες του τμήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Αγ. Κωνσταντίνου και το 4ο Γενικό Λύκειο [πρώην πολυκλαδικό], και μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό, ενώ οι αθλητές-ριες έπαιξαν μαζί με τα παιδιά. Τα μέλη του συλλόγου  πρόσφεραν σε κάθε σχολείο και από μία μπάλα χειροσφαίρισης, την οποία υπέγραψαν οι αθλήτριές.

spo-gfs-sxolikosathlitismos3Ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναιτωλικού Γυμναστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους διευθυντές των σχολείων κο. Παντελή Καντάνη, κα Μαρία Κούρτη, κο Κωνσταντίνο Γιαννακά, τους καθηγητές – γυμναστές κ.Στάλω Νικολάου, κ. Βασίλη Δρόσο, κ. Παναγιώτη Κατσινούλα και τα παιδιά για την υποδοχή και την ανταπόκρισή τους και τους εύχονται καλή σχολική χρονιά.
spo-gfs-sxolikosathlitismos4

spo-gfs-sxolikosathlitismos5

spo-gfs-sxolikosathlitismos6

Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close