«Ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα», καταγγέλλει μηχανοδηγός

Απίστευτη καταγγελία του προέδρου των μηχανοδηγών: «Ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου» - Το σωματείο εμπόδισε τη διεξαγωγή του δρομολογίου

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδουνιάς, με φόντο την τραγωδία στα Τέμπη και τις τεράστιες ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Γενιδουνιάς καταγγέλλει σε ανάρτησή του στα social media ο ΟΣΕ έδινε σήμερα, Δευτέρα (13/3), άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου. Τελικά το δρομολόγιο ακυρώθηκε, μετά από παρέμβαση του σωματείου των μηχανοδηγών.


Η ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια στα social media έχει ως εξής:

«Χωρίς να έχει δοθεί καμία επιπλέον οδηγία ή διευκρίνιση, ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μερος του δικτύου. Η παρέμβαση του Σωματείου μας καταλυτική, το δρομολόγιο ακυρώθηκε».

Κι όλα αυτά την ώρα που δεν έχει αποφασιστεί το πότε ακριβώς θα επανεκκινήσει ο σιδηρόδρομος στη χώρα, με τις πρώτες αμφίβολες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

reader

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΟΣΕ