Ο Κώστας Δαουτίδης με τον Ν. Φαρμάκη: «Στην προσπάθεια που ξεκινάω, θα είναι τιμή να είστε δίπλα μου»

Ο Κώστας Δαουτίδης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Από πατέρα Ποντιακής και Μικρασιατικής καταγωγής και μητέρα με ρίζες από την Ευρυτανία.

Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αιτωλοακαρνανία και στον επιχειρηματικό τομέα όπου διατηρεί συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες και εργοστάσια τροφίμων.


Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τραχήλη, γεωπόνο της Π.Ε. Αιτωλ/νίας με την οποία έχουν μια κόρη, την Μαρία που φοιτά στο Λύκειο.
Το 2006 εισήλθε στα κοινά εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Οινιαδών.

Από τότε εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος, χαρακτηριστικό της αποδοχής που τυγχάνει απο τους συμπολίτες του, ακολούθως στο διευρυμένο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε φορείς και έντονη κοινωνικό-πολιτική δράση.

Ο Κώστας Δαουτίδης , όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, «χαρακτηρίζεται για την ευγένεια, την ειλικρίνεια, τον χαρακτήρα και το ήθος του. Αυτά αποτελούν παρακαταθήκη και εγγύηση όλης της διαδρομής του. Είναι μια διαδρομή συνεχούς και συνετής προσφοράς. Αυτή η προσφορά και η διαδρομή συνοψίζονται σε μια φράση: «Πάντα δίπλα σου», ένα σύνθημα που για τον ίδιο δεν είναι απλώς φράση, αλλά στάση ζωής. Είναι ο λόγος που υπάρχει στα κοινά».

Στην προσπάθεια που ξεκινάει για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Αιτωλοακαρνάνες, τους συμπατριώτες του, θα ήταν τιμή για αυτόν , όπως και ο ίδιος λέει, να είστε δίπλα του!

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δαουτίδης Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακός Σύμβουλος