ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Κ. Γαβρόγλου θα εξετάσει τις προτάσεις του δήμου Ναυπακτίας για Τμήμα ΤΕΙ (video)

Ημέρα συνάντησης του δημάρχου στο υπουργείο παιδείας για το θέμα του ΤΕΙ ήταν η χθεσινή, με τον. κ. Λουκόπουλο,να προβαίνει σε ενημέρωση του δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το ζήτημα.

Ο κ. Λουκόπουλος ανέφερε ότι η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία φαντάζει αρκετά δύσκολη σύμφωνα με τον υπουργό,ενώ στην προοπτική ίδρυσης τμήματος γεωπονικής στο Αγρίνιο, ο κ. Λουκόπουλος πρότεινε στον υπουργό ίδρυση τμήματος πληροφορικής σε εφαρμογές στη γεωργία, δηλαδή ένα ταυτόσημο τμήμα με την γεωπονική σχολή.

Σε διαφορετική περίπτωση,είπε ο κ. Λουκόπουλος υπάρχει και η άλλη προοπτική μέσα από το νόμο,η ίδρυση τμήματος διοίκησης Τουρισμού στη Ναύπακτο.

Ο κ. Λουκόπουλος δέχθηκε πρόταση από τον υπουργό για ίδρυση κέντρου εκπαίδευσης για λήψη επαγγελματικών δικαιωμάτων για σπουδαστές ΕΠΑΛ διετούς φοίτησης,κάτι που θα κατευθύνει πολλούς σπουδαστές στην πόλη.

O κ. Γαβρόγλου,υποσχέθηκε να εξετάσει τις προτάσεις του δημάρχου και να επανέλθει με νεώτερα την Παρασκευή. Στη συνάντηση μετείχαν οι βουλευτές του νομού κ.Βαρεμένος, Τριανταφύλλου και Κωνσναντόπουλος.

http://www.nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button