ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης που πάει παντού με το υπηρεσιακό…

Η πολιτεία του κάθε αιρετού δεν πρέπει να είναι μόνο αποδοτική αλλά και σεμνή. Το πώς κινείσαι και πως φέρεσαι κρίνεται καθημερινά.

Μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και αφορούν στα πάντα. Για παράδειγμα το πώς στην δουλειά σου ή στις κοινωνικές υποχρεώσεις σου, ποιο μέσο χρησιμοποιείς. Πας, ας πούμε, με κρατικό όχημα σε γιορτές και άλλες εκδηλώσεις; Όχημα που διατίθεται για υπηρεσιακούς λόγους; Είσαι φάουλ.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει Αντιπεριφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας, αρμόδιος για τις υποδομές κ. Μαυρομμάτης, που έχει εντοπιστεί στην Αιτωλοακαρνανία, να κινείται με υπηρεσιακό όχημα αγροτικού τύπου σε κάθε του μετακίνηση! Κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Σε εκδήλωση με το όχημα της Περιφέρειας, σε βάπτιση – κηδεία – γάμο το ίδιο!

Η περιφερειακή αρχή είναι αρκετά φρέσκια, έχει λίγο πάνω από ένα χρόνο, και καλά είναι κάτι τέτοια να τα σταματήσει τώρα που είναι ακόμα νωρίς.
Πριν γίνουν παθογένειες που δεν ελέγχονται…

Θα μπορούσε σαν αρχή ο Αντιπεριφερειάρχης να παραδειγματιστεί από τον προκάτοχο του, τον Νίκο Υφαντή, που υπήρξε υποδειγματικός…

Η συντακτική παρατηρητική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button