Ο γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας άλλαζε ταυτότητες για να μην συλληφθεί

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα. Ο δράστης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν, αλλά διέφυγε της σύλληψης.

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με το Mega, ο 71χρονος δράστης είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης, τότε, συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο 71χρονος είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.


Οι πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο.

Στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του. Οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του, ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Σαλαμίνα: Συγκλονιστική μαρτυρία

Η γυναίκα που οδήγησε και βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει τον 71χρονο γυναικοκτόνο στη Σαλαμίνα, μίλησε στο Star για την επικοινωνία που είχε με τον δράστη μετά τη δολοφονία της 43χρονης.

Η εν λόγω γυναίκα διατηρούσε επαφές τόσο με το θύμα όσο και με τον θύτη της γυναικτονίας στη Σαλαμίνα, και επικοινώνησε με τον καθ’ ομολογίαν δράστη λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

«Ενστικτωδώς εκείνη την ημέρα τον παίρνω τηλέφωνο και του είπα τι έκανες εκεί ρε; Μου είπε, τι έκανα, τι έγινε. Όταν τού είπα ότι είναι νεκρή, μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη».

newsit.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Σαλαμίνα