Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο γιος της αείμνηστης Αγάθης Μελισσινού ευχαριστεί την Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία

O Χριστόφορος Κωτσάκης, γιος της προσφάτως θανούσης Αγάθης-Ειρήνης Μελισσινού με επιστολή του ευχαριστεί την Ιστορική-Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Η ευχαριστήρια επιστολή εστάλη με αφορμή τη δημοσίευση ψηφίσματος της Εταιρείας μετά τον θάνατο της αειμνήστου μητέρας του, ως αναγνώριση της κοινής προσφοράς της ίδιας και του συζύγου της Τάκη Μελισσινού, στο έργο της.


Η επιστολή του κ. Κωτσάκη:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Αξιότιμη, κα. Γεν. Γραμματέα,
Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ΙΑΕΔΣΕ,

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμπαράσταση σας και το ομόφωνο ψήφισμα σας σχετικά με το θάνατο της μητέρας μου Αγάθης-Ειρήνης Μελισσινού. Η συγκίνηση μου από την αναγνώριση και αγάπη που συνοδεύουν τη μνήμη της μητέρας μου, όπως αναδύονται μέσα από τα λόγια σας και τις ενέργειες σας, είναι πολύ περισσότερη από αυτή που μπορεί να εκφραστεί μέσα από ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, και σας ευχαριστώ ειλικρινά για αυτό, η αναγνώριση της κοινής προσφοράς των γονιών μου – του Τάκη και της Αγάθης – στο έργο της Εταιρείας, και μέσω της όμορφης συμβολικής σας πράξης για τη μετονομασία της Αίθουσας Συνεδριάσεων της ΙΑΕΔΣΕ, μου δίνετε ένα πολύτιμο δώρο με ιδιαίτερη αξία για μένα: να τους νιώθω πάλι “μαζί” στον τόπο και το χώρο που μεγάλωσα και αγάπησα.

Η Αγάθη έφυγε αλλά αφήνει πίσω της πάρα πολλές όμορφες μνήμες και, το πιο σημαντικό, πολλούς ωραίους ανθρώπους που την αγάπησαν, την εκτίμησαν και θα την θυμούνται πάντα για την καλοσύνη της και τη δυνατή προσωπικότητά της».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button