Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ο Γιώργος Βέλλιος υποψήφιος με τον Κώστα Πιστιόλα: «Προσκλητήριο για όλους μας αυτή η εκλογική αναμέτρηση»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υποψηφιότητα του Γιώργου Βέλλιου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα. Ενδιαφέρουσα ωστόσο είναι και η παρέμβαση με την οποία περιγράφει το πλαίσιο της υποψηφιότητας και των θέσεων του.

Ο γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της Υγείας, λειτουργεί εργαστήριο φυσικοθεραπείας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  καλεί «να γίνουμε η δύναμη που αλλάζει το τοπίο , να δυναμώσουμε έναν καθαρό και δυναμικό άνθρωπο, τον Κώστα Πιστιόλα, τον αυριανό δήμαρχο της πόλης μας».


Όπως επισημαίνει είναι «προσκλητήριο για όλους μας αυτή η εκλογική αναμέτρηση» ενώ τονίζει πως είναι «καιρός πια να ανασυνταχτούμε, να μετρηθούμε με προκλήσεις που έρχονται. Καιρός πια να ακουστεί η πόλη μας ως τόπος που όλα αρχίζουν ν’ αλλάζουν , να γίνει το Αγρίνιο ισχυρό και υπολογίσιμο σε έδρανα βουλευτών και σε στελέχη κυβερνήσεων».

Ο Γιώργος Βέλλιος «συστήνεται» ως εξής:

«Η πόλη του Αγρινίου . Η πόλη μας. Το σπίτι μας. Ο τόπος μας.

Ονομάζομαι Βέλλιος Γιώργος . Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο.

Λειτουργώ εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην πόλη από το 2010, είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ενώ φροντίζω για τη συνεχή μου μετεκπαίδευση με εξειδικευμένα σεμινάρια γύρω από την επιστήμη της φυσικοθεραπείας

Σαν επαγγελματίας στον χώρο της Υγείας , γνωρίζω καλά τον ανθρώπινο πόνο και την ανάγκη κάθε ανθρώπου να περπατά σε δρόμους ασφαλείς, σε πεζοδρόμια χωρίς «παγίδες» , σε γειτονιές με πράσινο , σε πόλη που να ξεκουράζει και να σέβεται αυτούς που την κατοικούν.

Σαν δημότης μιας πόλης που παλεύει να βρει έναν σκοπό κι ένα σχέδιο, μια πρόταση ζωής , να γίνει τόπος που θα κρατά τους νέους, θα εμπνέει τους μεσήλικες , θα φροντίζει τους ηλικιωμένους ,ποτέ δεν έπαψα να νοιάζομαι γιαυτή , να συζητώ , να ακούω , να ρωτώ γι’ αυτά που μας λείπουν, να στεναχωριέμαι γι’ αυτά που δεν έχουμε όταν πόλεις στην υπόλοιπη χώρα τα έχουν από χρόνια κατακτήσει.

Για την οικογένεια μου και για όλους τους συντοπίτες μου

θέλω το Αγρίνιο με χώρους για άθληση , με χώρους για δημιουργία και ανταλλαγή ιδεών, με υποδομές για τους πιο αδύναμους, με δυναμικό Πανεπιστήμιο, κέντρο σχολών που να ελκύουν νέους από όλη τη χώρα θέλω όμορφα και οργανωμένα σχολειά για όλα τα παιδιά της πόλης μου.

θέλω την γενέτειρα μου περιποιημένη και καθαρή, να μπορώ να παίρνω την κόρη μου απ’ το χέρι και να περνάμε μαζί χρόνο σε μια ασφαλή παιδική χαρά θέλω να μεγαλώνουν τα παιδιά μας σε πόλη με αισιόδοξους ανθρώπους , σε πόλη που να αγκαλιάζει τους κατοίκους της και συγχρόνως ν’ ανοίγεται στον καινούριο καλλιτέχνη, επιστήμονα, επιχειρηματία…

θέλω η πόλη μου να έχει σύνδεση με μεγάλες οδικές αρτηρίες ,να μπορώ να φεύγω εύκολα και με ασφάλεια προς τα πανέμορφα μέρη του νομού , να μπορούν ξένοι άνθρωποι να φτάνουν στην πόλη μου και να τη θυμούνται ως έναν τόπο που τους φιλοξένησε όσο λίγοι τόποι.

θέλω οι παραδόσεις των Αγρινιωτών να τιμούνται με εκδηλώσεις , με θεσμούς που θα κρατούν ζωντανές τις μνήμες μας θέλω την πόλη μου κόμβο εμπορικό, ισχυρό και αδιαμφισβήτητο παράγοντα στην ανάπτυξη και στο μέλλον της Δυτικής Ελλάδας.

Κι αν φαντάζουν πολλά τα «θέλω» μου , κι αν πολλοί για δικά τους συμφέροντα τόσα χρόνια κρατούν καθηλωμένη αυτή την πόλη , εγώ και πάλι , πεισματικά, θέλω ανθρώπους που δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν το Αγρίνιο , να βγουν μπροστά.

Η πόλη αυτή έβγαλε οπλαρχηγούς, ήρωες πολέμων , καλλιτέχνες , ποιητές, επιχειρηματίες ισχυρούς, ανθρώπους που μεγαλουργούν και σήμερα εκτός της.

Προσκλητήριο για όλους μας αυτή η εκλογική αναμέτρηση.

Καιρός πια να ανασυνταχτούμε, να μετρηθούμε με προκλήσεις που έρχονται.

Καιρός πια να ακουστεί η πόλη μας ως τόπος που όλα αρχίζουν ν’ αλλάζουν , να γίνει το Αγρίνιο ισχυρό και υπολογίσιμο σε έδρανα βουλευτών και σε στελέχη κυβερνήσεων.

Χρειαζόμαστε πολύ πείσμα και λίγα λόγια, θάρρος , πράξεις και δυναμισμό, διεκδίκηση και κόπο από αυτούς που θα ψηφίσουμε.

Και επιτέλους μετωπική σύγκρουση με πρόσωπα και καταστάσεις που μας έχουν στερήσει ένα όμορφο Αγρίνιο.

Έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες σε πολλούς και το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό.

Δε ζητάμε τίποτε παραπάνω από αυτά που αξίζουμε να έχουμε.

Η ευλογία του τόπου μας, το νερό, το στοιχείο της ζωής , ρέει κάτω και γύρω από αυτή την πόλη . Αλλάζει το τοπίο και δυναμώνει τον τόπο. Να γίνουμε η δύναμη που αλλάζει το τοπίο , να δυναμώσουμε έναν καθαρό και δυναμικό άνθρωπο, τον Κώστα Πιστιόλα, τον αυριανό δήμαρχο της πόλης μας».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Μπράβο βρε φίλε. Τα είπες όλα για όλους.
    Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η αυτοδιοίκηση με όραμα για τα παιδιά μας με τα “θέλω” γιατί πρέπει και το αξίζουμε.
    Στηρίζουμε τον αυριανό δήμαρχο κ.Πιστιολα , πάμε στην κάλπη και ψηφίζουμε για να πάμε το Αγρίνιο ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button