ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Ο Γιώργος Βασιλείου στέλνει ποιητικές ευχές για την σχολική χρονιά…

Οι περισσότεροι πολιτικοί, πολιτευτές, αιρετοί κλπ απέστειλαν σήμερα τις ευχές τους για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς κανείς όμως δεν το έκανε με την ποιητική διάθεση και την σχεδόν καλλιτεχνική φωτογραφική απεικόνιση που το έκανε ο Γιώργος Βασιλείου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία που συνοδεύει τις ευχές του τον δείχνει προσηλωμένο να αναγιγνώσκει βιβλίο την ώρα που πίσω του δύει ο ήλιος ή ίσως και να ανατέλλει ποιος ξέρει και τι σημασία έχει; Με αυτό το κιτρινωπό φως σαν φανοστάτης, μέσα στην αχλή της ζέστης που ανασαίνει η λιμνοθάλασσα, η λίμνη, επίσης ποιος ξέρει και τι σημασία έχει άλλωστε! Ο συμβολισμός είναι τόσο διδακτικός που μένει στον θεατή να τον καταλάβει…

Αλλά και το κείμενο των ευχών έχει μέσα κάργα ποίηση. “Ο μαύρος πίνακας της Παιδείας και τα παιδιά τού τάμπλετ”, τιτλοφορείται και θα μπορούσε να είναι άρθρο σε περιοδικό τέχνης, με αποσπάσματα όπως “ας ευχηθούμε στα δικά μας παιδιά του τάμπλετ, το κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης να γίνει μία συνάντηση με την γνώση για όλα τα παιδιά του κόσμου”.

Μια αληθινή όαση ο Γιώργος Βασιλείου στο επικοινωνιακό κομμάτι…

Οι ευχές του:

“Ο μαύρος πίνακας της Παιδείας και τα παιδιά τού τάμπλετ”

“Ο μαυροπίνακας της εκπαίδευσης δεν είναι το ίδιογια όλα τα παιδιά.

Για τη νέα σχολική χρονιά, ας ευχηθούμε στα δικά μας παιδιά του τάμπλετ, το κοινωνικό αγαθό τηςεκπαίδευσης να γίνει μία συνάντηση με την γνώση για όλα τα παιδιάτου κόσμου.

Διότι, ό,τι είναι το χώμα και το νερό για το δένδρο ώστε να αναπτυχθεί, είναι η Παιδεία για τα παιδιά.
Καλή Σχολική Χρόνια στους Εκπαιδευτικούς και στους μαθητές.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button