ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

O ενεργειακός κλάδος «κέρδισε» τη Χριστίνα Σταρακά

Νέους ορίζοντες στην επαγγελματική της εξέλιξη άνοιξε η πρώην Αντιπεριφερειάρχης και σημερινή επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.

Μετά την απασχόληση της στον τραπεζικό κλάδο και σε διάφορα Ιδρύματα, στα οποία εργάστηκε και σε διευθυντικές θέσεις, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της σε άλλα πεδία και συγκεκριμένα ενεργειακά!

Η κ. Σταρακά όπως είναι γνωστό , έφυγε, με εθελούσια αποχώρηση, από την Τράπεζα στην οποία εργάζεται και από το 2021,  αποτελεί στέλεχος ενεργειακής εταιρείας, που δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ υπό τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου, Θωμά Κουτσουπιά.

Η πρόταση που όπως φαίνεται της έγινε, ήταν ιδιαίτερα ελκυστική, και πηγές αναφέρουν πως η κ. Σταρακά, έχει αρχίσει ήδη τα τηλέφωνα, παίρνοντας “ζεστά” τον ρόλο της σε έναν τομέα,  που γνωρίζει ανάπτυξη αλλά και έντονη αμφισβήτηση και σε τοπικό επίπεδο.


Από εκεί και πέρα βέβαια, υπάρχει και η πολιτική διάσταση του θέματος: Οι φήμες ήδη οργιάζουν σχετικά με την πολιτική “εξέλιξη” της κ. Σταρακα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως με την αναγκαία “ώθηση”  θα επιχειρήσει να εκλεγεί βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Ενός ΚΙΝΑΛ που σε επίπεδο τουλάχιστον Αγρινίου, είναι “στενά” συνδεδεμένο με την Ένωση και τον πρόεδρο της. Μια ματιά στο ποιοι απαρτίζουν τα όργανα και ποια είναι η ενασχόλησή τους, αρκεί…

Η ίδια η κ. Σταρακά, προς το παρόν δεν ασχολείται με αυτού του είδους τα σενάρια, μιας και την ενδιαφέρει η ομαλή μετάβαση από το ένα επαγγελματικό πεδίο, στο άλλο. Στο κατά πόσον αυτή η μετάβαση θα την ωφελήσει ή θα είναι μοιραία για την πολιτική της πορεία, θα φανεί στο -κοντινό- μέλλον…

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button