ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για φιλοξενία Ουκρανών εκτοπισμένων

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, έχοντας γίνει αποδέκτης του συγκινητικού ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας για στήριξη των Ουκρανών εκτοπισμένων, απευθύνει νέα έκκληση για την προσωρινή φιλοξενία τους.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, αναλαμβάνει την καταγραφή των στοιχείων των ενδιαφερόμενων πολιτών που θέλουν να προσφέρουν κατάλυμα για προσωρινή φιλοξενία στους Ουκρανούς πρόσφυγες, οι οποίοι καταφθάνουν στην Ελλάδα. Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά στο pr@redcross.gr (ονοματεπώνυμο, περιοχή, αριθμός ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν) και στα τηλέφωνα 210 36 46 005 και 210 36 09 825.


Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την πρώτη στιγμή του πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία και σε συνεχή επικοινωνία με τον Ουκρανικό και τον Ρουμάνικο Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει χρήματα και τρόφιμα προς ανακούφιση των πληγέντων της Ουκρανίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή χρημάτων και τροφίμων του Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εδώ: http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1643

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button