Δυτική Ελλάδα

Ο Ε.Σ. Αγρινίου κινείται νομικά κατά του ΟΑΕΕ

epi-esa

 Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου του Αγρινίου, καλεί τα μέλη του να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες και συντονισμένες ενέργειες  ώστε να οργανωθεί νομική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Είναι γνωστό ότι το δίκαιο και το σωστό, όσο εξόφθαλμα κι αν είναι, δεν αναγνωρίζονται ούτε αποκτούνται αν κάποιος δεν αγωνιστεί γι αυτά.

Πολύ δε περισσότερο σήμερα που είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που τόσο η ίδια όσο και οι υπό την εποπτεία της οργανισμοί, αποτελούν – με βάση τις αποφάσεις τους και τις ενέργειές τους – τον ορισμό της αναλγησίας, της αδικίας και της εχθρότητας απέναντι στο λαό.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το τελευταίο διάστημα πολλοί από εμάς έχουμε λάβει εκβιαστικά και απειλητικά σημειώματα του ΟΑΕΕ, με τα οποία καλούμαστε να πάμε να εξοφλήσουμε ή να ρυθμίσουμε τις οφειλές μας.

Με αυτά τα τρομοκρατικά σημειώματά του ο ΟΑΕΕ απαιτεί από μέρους μας χρήματα και προσαυξήσεις επ αυτών για υπηρεσίες που αρνούνταν να μας παράσχει και μας είχε απαγορεύσει και απαγορεύει για συγκεκριμένα κατά άτομο χρονικά διαστήματα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε.(κλάδος ασθένειας, υγείας, πρόνοιας, φάρμακο)

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 Η ειδική για το συγκεκριμένο θέμα ανοιχτή σύσκεψη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε – παράλληλα με τις συνδικαλιστικές δράσεις – να οργανωθεί και να προχωρήσει και η νομική αντιπαράθεση ενάντια στην συγκεκριμένη προκλητική αδικία και αυθαιρεσία.

Για να είναι όμως αυτή η προσπάθεια αποτελεσματική απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες και πριν απ όλα χρειάζεται ο κάθε συνάδελφος – που έχει λάβει σχετικό σημείωμα από τον ΟΑΕΕ – να καταθέσει συγκεκριμένη ΑΙΤΗΣΗ προς τον ΟΑΕΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα που πρέπει ο καθένας μας να κάνει ατομικά και να το γνωστοποιήσει στον Σύλλογο.

Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν συλλογικά και με τον Σύλλογο μπροστά και με συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α

 Υ.Γ. 1/ Σας επισυνάπτουμε την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε και να καταθέσετε στον ΟΑΕΕ.

2/ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

3/ Ενημερώστε αμέσως μετά την κατάθεση τον Σύλλογο και γνωστοποιήστε τον αριθμό πρωτοκόλλου.

4/ Για κάθε ερώτημα, απορία, προβληματισμό, βοήθεια:

Τηλέφωνα συνεννόησης: 2641031569 (Σύλλογος)– 2641055448 (Παπαζήση Χάιδω)

ΦΑΞ: 2641057390 –  E MAIL: esagrinio@in.gr

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;”

 

                                                                                                    Αγρίνιο …/…/2013

 Προς: ΟΑΕΕ Αγρινίου

ΑΙΤΗΣΗ

 Κύριοι

 Σε απάντηση επιστολής σας με αρ. πρωτ. ………της……/…./2013, δια μέσω της οποίας καλούμαι να καταβάλλω ρυθμίζοντας ή εξοφλώντας οφειλή μου προς τον ΟΑΕΕ, σας γνωστοποιώ ότι ενίσταμαι, αμφισβητώ και αποκρούω το αναγραφόμενο ποσό και γι αυτό ζητώ να μου γνωρίσετε εγγράφως, αναλυτικά και κατ’ έτος, τις κατά εσάς οφειλές μου και συγκεκριμένα:

Α) τα ποσά που αφορούν τον κλάδο σύνταξης

Β) τα ποσά που αφορούν τον κλάδο ασθένειας

Γ) τα ποσά που αποτελούν προσαυξήσεις.

 

Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου

                     ……………………………………………….

 

Α.Μ. ΟΑΕΕ: ………………………………………………

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ……………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button