Δρομέας της Γ.Ε. Αγρινίου «χάρισε» το πιο ιδιαίτερο «κλικ» του 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας

Ένα από τα πιο ξεχωριστά κλικ του 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας χάρισε ο δρομέας της Γ.Ε. Αγρινίου, Χρήστος Μαυρέλης.

Μία φωτογραφία που αποτυπώνει με την μεγαλύτερη δυνατή γλαφυρότητα το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», καθότι μετά τον τερματισμό απλώνει αυθόρμητα το χέρι του, προκειμένου να σηκώσει έναν συναθλητή του που ήταν εξαντλημένος.


Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε μάλιστα και από τον ΣΕΓΑΣ. Αναφέρει η Γ.Ε. Αγρινίου σε ανάρτησή της:

“Μία εικόνα είναι ικανή να περιγράψει την χαρά, την ανακούφιση, την προσπάθεια, την ευτυχία, τη συγκίνηση που ένιωσαν οι χιλιάδες δρομείς που τερμάτισαν στα 10χλμ….”, αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Συνοδεύει μάλιστα το σχετικό post με μερικές φωτογραφίες που ξεχώρισαν, η καθεμία για το δικό της λόγο.

Μεταξύ αυτών, απεικονίζεται ο αθλητής της ΓΕΑ Χρήστος Μαυρελης, να απλώνει αυθόρμητα το χέρι του αφού τερμάτισε, προκειμένου να σηκώσει έναν συναθλητή του που ήταν εξαντλημένος, προφανώς από την υπερπροσπάθεια.

Μια εικόνα που όσο απλή και αν φαίνεται, στέλνει σε όλη τη χώρα το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας! Μια εικόνα που συγχρόνως μας γεμίζει με υπερηφάνεια για τον αθλητή μας και το ήθος του, αλλά και για όλα όσα διαχρονικά πρεσβεύει η ΓΕΑ…

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γ.Ε.Αγρινίου μαραθώνιος