ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τον ιατρό που νόσησε από κορωνοϊό

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την περίπτωση του ιατρού που αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ανακοινώνονται ότι από τα διαθέσιμα στοιχεία και τις έγκυρες πληροφορίες που έχει το Νοσοκομείο μας σχετικά με την πορεία της Υγείας του Ιδιώτη Ιατρού ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός με τον ιό covid-19 στις 11/04/2020 τα παρακάτω δεδομένα:

1. Ο Ιδιώτης Ιατρός με δική του πρωτοβουλία μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το δείγμα ήταν θετικό χωρίς να έρθει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

2. Συνεστήθησαν από τον ΕΟΔΥ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας , οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την ανίχνευση – ιχνηλάτηση όσων ατόμων ήρθαν σε επαφή μαζί του . Προς τούτο το Νοσοκομείο μας θα βοηθήσει την όλη προσπάθεια.

3. Ο Ιατρός σήμερα το πρωί 13/04/2020 παρουσίασε υψηλό πυρετό και συνοδά συμπτώματα και νοσηλεύεται ήδη στην κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ασθενών με covid-19 . Οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη υπάρξει , θα σας ενημερώσουμε.

Αν. Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
Ν.Μ. Μεσολογγίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button