ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο δήμαρχος Αγρινίου απαντά για το ΔΠΠΝΤ

Με νέα τους ανακοίνωση οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ επανέρχονται και ζητούν από τους κυβερνητικούς βουλευτές να ασκήσουν πίεση για την επανίδρυση του τμήματος αφήνοντας αιχμές για τη στάση τους και για την Αυτοδιοίκηση.

Μετά την παρέμβαση των φοιτητών, δεν άργησε και αυτή της επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χριστίνα Σταρακά η οποία κάλεσε τη δημοτική αρχή να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο.


Η απάντηση του Δημάρχου Αγρινίου ήταν άμεση για το ζήτημα ο οποίος, με ανακοίνωση του, τόνισε πως «η κ. Σταρακά, δε δικαιούται να μιλά για το Πανεπιστήμιο».

Η ανακοίνωση του κ. Παπαναστασίου:

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου σχετικά με την ανακοίνωση της κ. Σταρακά για το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών:

«Όταν ο Δήμος Αγρινίου αντιδρούσε στην κατάργηση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών αυτοί, οι οποίοι τώρα μας εγκαλούν, σφύριζαν αδιάφορα. Όπως έχω ξαναπεί, η κ. Σταρακά, δε δικαιούται να μιλά για το Πανεπιστήμιο.

Η ίδια ήταν Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, όταν ο νόμος Γαβρόγλου ψηφίστηκε, και, από κοινού με τον πρώην Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, αρνήθηκαν να συζητήσουν το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην κρίσιμη στιγμή αρνήθηκαν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για τον τόπο.

Εκ των υστέρων, χωρίς ουσιαστική πρόταση, η κ. Σταρακά εμφανίζεται για να κουνήσει το δάχτυλο και να μοιράσει κατηγορίες.

Θέλω να την ενημερώσω ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει επανειλημμένα σταθεί στο πλευρό των φοιτητών και έχει παρέμβει στα αρμόδια όργανα πάντα στα όρια των δυνατοτήτων της.

Με επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας, με συναντήσεις με την Πρύτανη και τους καθηγητές προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε πιθανές λύσεις για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Αναλάβαμε πρωτοβουλίες και προκαλέσαμε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η προσπάθεια μας είναι διαρκής».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button