Pressαρίσματα

Ο Δ. Μακρής της Χ.Α. απαντά για την "Χριστιανική Αγάπη" και του επισημαίνουμε…

po-makris-agiosdimitrios

O κ. Δημήτρης Μακρής, γνωστό στέλεχος της Χ.Α. και δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, έστειλε στη στήλη απάντηση (σ.σ. το απίθανο είναι ότι την έστειλε σε άλλο site και κατηγορεί για το σχόλιο επίσης άλλο site!-λάθος από βιασύνη να υποθέσουμε…), θέλοντας να εξηγήσει την παρουσία του στην εκδήλωση “Χριστιανική Αγάπη” του Αγίου Δημητρίου , δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα , μιλώντας για “αυθόρμητη” παρουσία του ως “ενορίτης” ουσιαστικά και ενώ η Χ.Α. έβγαλε επίσημο δελτίο τύπου για την επίσκεψη του εκεί!

Τι ακριβώς όμως έγραφε το δελτίο της Χρυσής Αυγής; Διαβάστε: “Η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στην Εκδήλωση “Χριστιανική Αγάπη 2015″ στον Ιερό Ναό του Aγίου Δημητρίου Αγρινίου που ήταν αφιερωμένη στην Βόρειο Ήπειρο. Την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου Μακρής Δημήτριος. Στα πλαίσια της εκδήλωσης συναντήθηκε, μεταξύ άλλων και με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά και συζήτησαν…”

Το συμπέρασμα από τα παραπάνω λοιπόν είναι έτι η παρουσία των χρυσαυγιτών είναι… αυθόρμητη ή συγκροτημένη; Το απίθανο μάλιστα είναι ότι ο δημοτικός σύμβουλος της Χ.Α. παραδέχεται πως του προτάθηκε να καθίσει και με τους επισήμους, αλλά ευγενικά αρνήθηκε!

Κατά τα άλλα η δήλωση του κ. Μακρή, την οποία παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω, επιβεβαιώνει την σχετική απάντηση του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, την οποία επίσης δημοσιεύσαμε. Και επειδή ο κ. Μακρής είναι νεόκοπος στη Χρυσή Αυγή, για τα πιστεύω της ηγεσίας του, θα τον παραπέμψουμε στα γραφόμενα τους. Δεν θα του είναι δύσκολο να τα αναζητήσει και να τα βρει για να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τέλος για τις δραστηριότητες του Αγίου Δημητρίου να τον ενημερώσουμε πως τις έχουμε προβάλλει ουκ ολίγες φορές. Δεν θα μας αφαιρέσει όμως το δικαίωμα της άποψης (ξέρουμε αυτό δεν είναι στην ιδεολογία του) , όσο κι αν αυτή ενοχλεί…

Μας απαντά λοιπόν:

“1) Κύριοι σε ότι αφορά την παρουσία μου στην εκδήλωση αγάπης του Ι.Ν του Αγίου Δημητρίου δεν έλαβα καμία προσωπική πρόσκληση ούτε παραβρέθηκα ως εκπρόσωπος κάποιου  πολιτικού φορέα  αλλά ως μέλος της Ενορίας μου .

2) Είμαι γέννημα θρέμμα της ενορίας του Αγίου Δημητρίου και ταυτόχρονα υπερήφανος που από τους προπάππους μέχρι και τους γονείς μου που μόχθησαν και αυτοί και μάτωσαν για την ολοκλήρωση αυτού του καταπληκτικού Ναού, και συνεπώς οι δεσμοί μου με την εν λόγο ενορία είναι πνευματικοί και συναισθηματικοί πράγματα άγνωστα για ανθρώπους της αερολογίας του υλισμού και της χαιρεκακίας.

3) Σε ότι αφορά την Φωτογραφία  με τον κύριο Παππά  έγινε στο τέλος της Εκδήλωσης   διότι δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να  δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις  κατά την παρουσία μου στην  εκδήλωση, παρότι και  μου προτάθηκε να καθίσω δίπλα από τον κ. Παππά και από τον κ. Δήμαρχο το απέφυγα διακριτικά…

 Ως Έλληνας εθνικιστής και με την ιδιότητα Του Εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου αλλά και ως Μέλος της Χρυσής Αυγής συνομίλησα μαζί του στο ΤΕΛΟΣ της Εκδήλωσης  και του εξέφρασα  την αμέριστη συμπαράστασή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας και τόνισα την πάγια θέση του Κινήματος για Αυτόνομη Βόρεια Ήπειρο σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.

Αυτοί είναι τα ξεχασμένα αδέλφια μας της βορείου ηπείρου που  καθημερινά μάχονται για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους απέναντι στην βαρβαρότητα των καταλοίπων του Εμβέρ Χότζα ωστόσο, για σας Και τους Κυβερνώντες κοντόφθαλμους αυτά είναι ξεπερασμένα και ξεχασμένα, αλλά για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές ποτέ!!!!!

4)Στα ασύστολα ψεύδη σας περί παγανισμού και ειδωλολατρίας πιστεύω ότι απευθύνεστε σε αφελείς και σε Εθνο μηδενιστές. Το παραμυθάκι της παραπληροφόρησης καλά κρατεί αλλά πλέον ο κόσμος κύριοι σας πήρε χαμπάρι.  Εμείς έχουμε χρέος  ως Έλληνες Εθνικιστές και  Χριστιανοί ορθόδοξοι  να διαφυλάξουμε τα όσια και τα Ιερά της Πατρίδας μας, και της αιώνιες παραδόσεις μας.

Μου θυμίζετε άδεια βαρέλια που ναι μεν κάνουν θόρυβο αλλά παραμένουν άδεια και άχρηστα και τέλος αν σας λύπησα δια της παρουσία μου περαστικά σας εγώ και

χάρηκα και ενθουσιάστηκα και οφείλω να συγχαρώ  και τους διοργανωτές και

τον εφημέριο  Πατέρα Κωνσταντίνο για την πραγματικά πολύ ωραία Εκδήλωση.

Υ.Σ. ( Καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο και μερικές Σελίδες  για να αναδείξετε το έργο αυτού του Πανάξιου Ιεράρχη Πατήρ Κωνσταντίνου!!!! Αλλά ξέχασα η Κακία και το Ψέμα στην Εποχή μας πουλά….)

                                                                                  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

                                                                                    Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

                                                                                              ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close