Αυτοδιοίκηση

Ο Δ. Μακρής για την φημολογούμενη κατάργηση του Α.Τ. Αιτωλικού

po-makris3
Σε δήλωση – καταγγελία σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος του Αιτωλικού, προχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής” στον δήμο Μεσολογγίου, Δημήτρης Μακρής.

Αναλυτικά:

“Ένα   Αστυνομικό   Τμήμα σαν αυτό του ΑΤ Αιτωλικού, το οποίο έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Α.Δ Αιτωλίας έχοντας  χιλιάδες   επιτυχίες στο ενεργητικό του, τα μεγάλα μυαλά του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως αποφασίζουν όπως ακούγεται να το κλείσουν.

Έχουν άραγε αναλογιστεί το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλέσουν με την κίνηση αυτή;

Έχουν αναλογιστεί ότι το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού είναι το πιο παραγωγικό  στην Α/Δ Αιτωλίας;

Έχουν καταλάβει ότι η ευρύτερη περιοχή Αστυνομεύσεως από το οικείο τμήμα είναι κόμβος αξιόποινων παρανόμων πράξεων, όπως ( Διέλευση λαθρομεταναστών, Ναρκωτικών κτλ) ;

Αντί να σκεφτούν  το αυτονόητο, που είναι η  στελέχωσή του με ανθρώπινο Αστυνομικό Δυναμικό και επιπλέον υλικοτεχνικά μέσα προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό , προβαίνουν στην κατάργησή του.

Λυπάμαι πραγματικά που σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς , το αρμόδιο υπουργείο αντί να περιφρουρήσει εντατικά την ασφάλεια των πολιτών , τους εγκαταλείπει.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button