Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ο Αστακιώτης Φώτης Καϋμενάκης, Κοσμήτορας στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Χθες Τρίτη εκλέχτηκε Κοσμήτορας του Παναθηναϊκού Σταδίου από την 2η ολομέλεια της ΕΟΕ ο Φώτης Καυμενακης, με καταγωγή απο τον Αστακό.

Ο κοσμήτορας είναι κάτι σαν διοικητής, σαν Πρόεδρος του Οργανισμού του Παναθηναϊκού Σταδίου. Είναι μια πολύ μεγάλη διάκριση αν αναλογιστεί κανείς ότι η υποψηφιότητα του ήταν ανάμεσα σε πάρα πολλές άλλες.


Ο κ. Καϋμενάκης, προερχόμενος απο την ΕΟΑΒ όπου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας, έχει σημαντική πορεία στην ελληνικό αθλητισμό

Στην σχετική του ανάρτηση ο προεδρος των Αστακιτών της Αθήνας κ. Μπόνης, γράφει: «Η πολύχρονη, η συνεπέστατη και η άδολη ενασχόληση του με τα του Ολυμπιακού Πνεύματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους τον έχουν καταξιώσει στην συνείδηση όλων των μελών της ΕΟΕ και δικαίως σήμερα επιβραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση.
Σαν Αστακιώτες είμαστε διπλά χαρούμενοι, αφ’ ενός μεν για το δεδομένο του Συντοπίτη μας, αφ’ ετέρου διότι συνέβαλε τα μέγιστα όταν κλήθηκε να βοηθήσει για την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στην προ μηνών εκδήλωση με την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

Ακόμη ένας Αστακιώτης καταγράφεται στο πάνθεον των προσωπικοτήτων και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν πάρα πολλοί ακόμη».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button