Εκλογές

Ο Αντώνης Σαμαράς στο δημαρχείο Αγρινίου

po-samaras-dimarxeio-agrinio2

Περίπου μισή ώρα νωρίτερα από το αναμενόμενο, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το δημαρχείο Αγρινίου. Ο πρωθυπουργός έφτασε στον χώρο του δημαρχείου λίγο μετά τις 2:30 και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο δήμαρχος τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του Πρωθυπουργού στην πόλη του Αγρινίου, αλλά και τιμή για τον ίδιο, που στη σύντομη δημαρχιακή του θητεία υποδέχθηκε στον δημαρχείο τον κ. Σαμαρά.

po-samaras-dimarxeio-agrinio3

Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε πως η δυσχερής κατάσταση στα οικονομικά της χώρας αντικατοπτρίζεται και στις τοπικές κοινωνίες, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να ενισχυθούν οι πόροι για την αυτοδιοίκηση. Επεσήμανε δε πως είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή η συνέχιση και ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε να συμμερίζεται την ανάγκη για ενίσχυση της περιοχής με έργα υποδομής, ενώ τόνισε πως, όπως έχει ήδη δεσμευτεί, μέρος από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον ΕΝΦΙΑ θα παραχωρηθούν για τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

po-samaras-dimarxeio-agrinio1

Ο δήμαρχος Αγρινίου πρόσφερε μάλιστα στον κ. Σαμαρά το βιβλίο «Γλυπτοθήκη» του Χρήστου Καπράλου.

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου «Άνεσις».

po-samaras-dimarxeio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close