Pressαρίσματα

Ο «Άκτωρ» στο Άκτιο-Αμβρακία! Πέφτουμε από τα σύννεφα!

aktor-aktio-amvrakia

Φίλες και φίλοι πάλι έβρεξε ανθρώπους που έπεφταν από τα σύννεφα αυτές τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή μας! Η μεγάλη εταιρία ΑΚΤΩΡ του τρισκατάρατου Μπόμπολα, του… δημιουργού του Σταύρου Θεοδωράκη(έτσι δεν έλεγαν οι ψεκασμένοι;), του τοτέμ των όσων μισούσαν και θα ερχόταν να βάλουν στην θέση τους οι σημερινοί κυβερνώντες, πήρε και την κολλημένη εργολαβία στο έργο Άκτιο-Αμβρακία μιας και κρίθηκε σφόδρα κατάλληλος για κάτι τέτοιο! Όλε! Δεν το περίμενε κανείς!

Σίγουρα δεν το περίμενε ο Λάκης ο Λαζόπουλος που δεν ξέρει που είναι η Αμβρακία ούτως ή άλλως, απλά τον θυμηθήκαμε χθες που ξανάρχισε την εκπομπή του και σατιρίζει ό,τι και πριν 15 χρόνια(!). Ενώ λέει και ανέκδοτα με γριές που πέρδονται! Κάτι τέτοιοι έχουν πει πολλά για τους Μπόμπολες στη χώρα αλλά ανάθεμα κι αν τα θυμάται κανείς. Αλλιώς δεν θα έμπαινε ο εν λόγω κωμικός στους 100 σημαντικότερους Έλληνες όλων των εποχών(!), μια θέση πάνω από τον Ηρόδοτο!

Αλλά να μην ξεφύγουμε. Στον πίνακα που σας έχουμε πάνω βλέπετε πως η ίδια εταιρία πήρε την εκμετάλλευση και την συντήρηση και της Εγνατίας, ενώ υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν χωράνε εδώ.

Σύμφωνα με το υπουργείο «η Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενέκρινε με απόφασή της την υποκατάσταση της εταιρείας «ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», αναδόχου του έργου «Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης της περιοχής Ακτίου µε το ∆υτικό Άξονα Βορρά – Νότου, τµήµα από Χ.Θ. 00+000 έως Χ.Θ. 22+500», από την εταιρεία «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Και ρωτάμε τώρα, δεν είναι υπέροχο; Δεν είναι σαν να έρχεται κάποιος να σου κάνει πλάκα που ήσουν το απόλυτο κορόιδο και πάνω στην αμνησία σου στήριξε όλη την στρατηγική του; Ακόμα και αυτά που γράφουμε εδώ ένας ψεκασμένος θα πει ότι είναι λόγια υποστήριξης προς την εν λόγω εταιρεία και τον εν λόγω μεγαλοεργολάβο! Ξέρετε γιατί; Διότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου!

Δεν θυμάται τα πρωτοσέλιδα που έβαζαν στο στόχαστρο κάποιον που και πάλι σήμερα παίρνει τις μεγάλες δουλειές! Στο ασυνείδητό του έχει καταγραφεί ο Μπόμπολας και ο Θεοδωράκης σε ένα στρατόπεδο και …τέλος. Επήλθε λοβοτομή! Οι συζητήσεις στα καφενεία έγιναν, ό, τι είχε να ειπωθεί, ειπώθηκε!

Και η ζωή συνεχίζεται και κυβερνούν εκείνοι που ξέρουν καλύτερα το θέλει ο λαός για να κάνει το χρέος του κάθε τέσσερα ή και λιγότερα χρόνια…

η συντακτική εργοληπτική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button