Ροή Ειδήσεων

Ο Άγιος Βασίλης πήγε με το περιπολικό στο 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο – νηπιαγωγείο Αγρινίου

astyn-eidiko-1Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Ι.Ρ.Α στο πλαίσιο της κοινωνικής της αποστολής, επισκέφθηκε σήμερα το 1ο Ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Αγρινίου. Ο Άγιος Βασίλης άφησε τους τάρανδους να ξεκουραστούν για λίγο και μπήκε στο περιπολικό για να μεταφέρει τα δώρα στα παιδάκια του σχολείου. Κάθε παιδάκι πήρε από ένα δώρο που προορίζονταν ειδικά για αυτό.  Ο Άγιος Βασίλης καλούσε ένα-ένα τα παιδάκια δίνοντάς τους τα δώρα τους.

astyn-eidiko-2Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη, αλλά το ίδιο απερίγραπτα είναι και τα δικά μας συναισθήματα απ’ την εμπειρία μας αυτή. Η δύναμη ψυχής αυτών των παιδιών που δίνουν καθημερινά την μάχη τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους σε κάνει να υποκλίνεσαι.  Η δύναμη και η θέληση όλων των δασκάλων αλλά και των γονιών που προσπαθούν να ανταποκριθούν στο καθήκον να προσφέρουν στα παιδιά αυτά το καλύτερο δυνατό, σε κάνει να αισθάνεσαι απέραντο σεβασμό. Όλοι τους αποτελούν  φωτεινό παράδειγμα , για την αγάπη, τον σεβασμό, την υπομονή, την θέληση, την προσπάθεια, την αλληλεγγύη και την  στήριξη των συνανθρώπων μας που η μοίρα τους στέρησε πράγματα από αυτά που για άλλους ανθρώπους είναι δεδομένα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
astyn-eidiko-3Η εκδήλωση έκλεισε με τα παιδάκια να ψάλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στην συνέχεια με ευχές και  κεράσματα απ’ το προσωπικό του σχολείου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για την υποδοχή. Η Τοπική  Διοίκηση συνεχάρη το προσωπικό του σχολείου για το έργο που επιτελούν και δεσμεύτηκε  στο μέλλον να αναζητήσει τρόπους υποστήριξης του έργου τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close