Γεγονότα

Α. Σαμαράς από το Ευηνοχώρι: "Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε" (φωτο)

bjkhjkhjkhkjhkj

Την Αιτωλοακαρνανία επισκέφθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας, μετά την επίσκεψή του στην Πάτρα, όπου βρέθηκε με αφορμή την εκεί κεντρική ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Κατσανιώτη.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός πριν από λίγη ώρα επισκέφτηκε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού στην περιοχή του Ευηνοχωρίου, συνοδευόμενος από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στο εργοτάξιο ο Αντώνης Σαμαράς παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, όπου και ενημερώθηκε από υπευθύνους για την πορεία του έργου.

hjhlkjkjkljkljl

hjkhkjhjkhhj

image

Ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της ενημέρωσης που είχε, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει Ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές.

j,hkjhjhjjhjk

jhgjhghgjhgjhgj

jhkjhkjhjhkk

Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.

Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα. Ευχαριστώ πολύ».

lkhkhlkhkl

mbvjhgjhgjhgghj

 

po-samaras-evinos1

 

 

mnbjkhkjhkjhj

nbnbnmbnmbmnb

nbvmnbmnbmnbmnb

po-samaras-evinoxori1

po-samaras-evinoxori2

po-samaras-evinoxori4

po-samaras-evinoxori5

po-samaras-evinoxori6

 

po-samaras-evinos2

WP_20140516_002

WP_20140516_022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button