Δυτική Ελλάδα

Nυδρί: Διχάζει…η κίτρινη γραμμή για τα τραπεζοκαθίσματα

grami-539x330

Διαδικτυακός “πόλεμος” έχει ξεσπάσει από την ώρα που ο αντιδήμαρχος Νυδρίου , Γιώργος Φίλιππας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την φωτογραφία με τη διαγράμμιση στην παραλία του Νυδριού για την οριοθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων.   Δέχεται φυσικά αντιδράσεις από μαγαζάτορες αλλά και συγχαρητήρια από πολίτες που κάνει το αυτονόητο. Η επίθεση είναι “κατά μέτωπον”  με αναρτήσεις κάτω από την φωτογραφία όπως: “Η ενέργεια και η φαντασίωση μερικών εκλεγμένων πρώην κρατικοδίαιτων συνίσταται στην όμορφη κίτρινη αυτή γραμμή σε ένα όμορφο τουριστικό χωριό θέτοντας καταστηματάρχες κι εργατικό προσωπικό σε ανεργία. Μπράβο σας!  Σπύρος (Μπελαρίας)”. 

Και ο αντιδήμαρχος απάντησε: “Σπύρο η “όμορφη” κίτρινη γραμμή είναι η ανάγκη (που από μόνοι σας δεν θέλετε ή δεν μπορείτε) για να μπει τάξη σ’ αυτό το όμορφο τουριστικό χωριό που κάποιοι “επαγγελματίες” του αρπακωλίζειν το κανταντήσανε έτσ.. άλλωστε σε σε μιαν ευνομούμενη πολιτεία δεν υπάρχουν (δεν πρέπει να υπάρχουν) ευγενείς και πληβείοι….  όσον αφορά τους κρατικοδίαιτους, θα πρέπει να σου απαντήσω με τα λόγια (εσύ ξέρεις) κάποιου που διάλεξε αντί το δημοσιουπαλληλίκι το επιχειρείν επειδή τότε το Σαββατοκύριακο εισέπραττε- από μια τρύπα/μαγαζί- όσο ο δημόσιος υπάλληλος σε δύο μήνες…… αλλά στο φορολογείν .. πάπαλα …   για να μην ξεχνάμε…”

 Φυσικά αφού άνοιξε τέτοιο θέμα θα υπάρξει και ενδιαφέρουσα συνέχεια σε αυτούς τους διαλόγους και θα δούμε και τι θα γίνει με την κίτρινη γραμμή…

lefkadapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button