Άποψη

Nτίνα Σαμαρά: "Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ"

po-samara-eterodimotes3Μήνυμα της αντιδημάρχου Ξηρομέρου και υποψηφίας δημάρχου, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής:

“Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά.
Θέλω, επιπροσθέτως να συγχαρώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, εκλεγμένους και μη, τους συνεργάτες μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για τον καθόλα άψογο, ευπρεπή, πολιτισμένο και ΤΙΜΙΟ αγώνα.
Σέβομαι απόλυτα την ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου μας.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής για το καλό του τόπου μας.
Είμαστε ΕΔΩ και θα παραμείνουμε ΕΔΩ. Κοντά στους Ξηρομερίτες και τις Ξηρομερίτισσες, δίπλα στα προβλήματα και τις προκλήσεις της νέας πενταετίας.
Θα προσπαθήσουμε μέσα από το νέο ρόλο που μας έδωσε ο λαός του Ξηρομέρου να υλοποιήσουμε το όραμά μας, προτείνοντας δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το Ξηρόμερο της αλλαγής, το Ξηρόμερο της ελπίδας.
Θα αγωνιστούμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των δημοτών του.
Δηλώνω επίσης ότι θα στηρίξουμε κάθε θετική προσπάθεια, και θα ασκήσουμε σκληρή αντιπολίτευση σε όποιον λειτουργήσει εις βάρος των συμφερόντων του Ξηρομέρου και των συνδημοτών μας .
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την διοίκηση. Δεσμεύομαι ότι αυτό θα πράξουμε από την πρώτη στιγμή, αλλά και σε όλη την διάρκεια της θητείας μας.
Σας ευχαριστώ πολύ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button