Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κωνσταντίνα Κατσαρή: “Να βοηθήσω τον Απ. Κατσιφάρα να ολοκληρώσει το έργο του” (ηχητικό)

Στο agriniowebradio.gr μίλησε η Κωνσταντίνα Κατσαρή, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα, “Δικαίωμα στην Πρόοδο”.

Για τον λόγο που την ώθησε να ασχοληθεί εκ νέου με την αυτοδιοίκηση και ειδικότερα με την Περιφέρεια: “Τα τελευταία χρόνια ήταν συνειδητή μου απόφαση να απέχω από τα κοινά αλλά είναι γεγονός ότι η θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι από το οποίο έφυγα πλήρης σε όλα τα επίπεδα. Τόσο σε επίπεδο απόδοσης και παραγωγής έργου, χωρίς να το λέω εγωιστικά. Πιστεύω και στη θητεία του Θύμιου Σώκου και με τον Παύλο Μοσχολιό το Πνευματικό Κέντρο άφησε παρακαταθήκες.

Νιώθω περήφανη γι’ αυτό και χαίρομαι που αυτά που ξεκινήσαμε συνεχίζονται. Το 2014 όπως είπα αποφάσισα συνειδητά να σταματήσω αυτό το ταξίδι, το οποίο μου προσέφερε την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους, να συζητήσω μαζί τους και να αποκτήσω νέους φίλους. Να γνωρίσω και να με γνωρίσουν καλά οι συμπολίτες μου και να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης.

Μετά από πέντε χρόνια αποχής, την πρόσκληση και την επιμονή του Απόστολου Κατσιφάρα και μετά από πάρα πολύ σκέψη, αποφάσισα να επανέλθω με κύριο κίνητρο ότι η Περιφέρεια είναι κάτι καινούργιο για μένα. Σε αυτό συνέβαλε και η προσωπικότητα του Απόστολου Κατσιφάρα ο οποίος είναι ένας χαρακτήρας που προσομοιάζει λίγο στα δικά μου χαρακτηριστικά και αυτό ήταν για εμένα ένα προσκλητήριο. Είναι χαμηλών τόνων, εργατικός και παραγωγικός. Νομίζω ότι μπορώ να τον βοηθήσω σε αυτή την τρίτη θητεία που θέλει να ολοκληρώσει το έργο του, να είμαι συνεργάτης του”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

agriniowebradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button