ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Νταλακούρας: «Έφτασε η στιγμή ο Παναιτωλικός να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Γήπεδα» παραχώρησε ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα, Γιάννης Νταλακούρας.

Αναφέρθηκε στην επιτυχημένη χρονιά που είχε με την ομάδα της Ναυπάκτου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι σε συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας.


Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στη δικαστική περιπέτεια που βίωσε ο Παναιτωλικός. Μάλιστα τόνισε ότι μπορεί η ομάδα να κοιτάξει πιο ψηλά την επόμενη χρονιά.

Ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Μίχο. Υπάρχει διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι στο τέλος θα βρούμε τη λύση για ανανέωση.

Ο Παναιτωλικός βίωσε τεράστια στήριξη στη δικαστική περιπέτεια που πέρασε. Νιώθω ότι είναι η απόδειξη το τι σημαίνει πραγματικά Παναιτωλικός για την Αιτωλοακαρνανία. Νομίζω ότι αυτό το γεγονός με τη δύσκολη αλλά και άδικη περιπέτεια που πέρασε η ομάδα, θα τονώσει το ηθικό όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο Σύλλογο για να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα. Μετά απ’ αυτό το άσχημο γεγονός, όλη αυτή η ιστορία εξελίχθηκε σαν μια αναζωπύρωση της διάθεσης όλου του κόσμου για να βρεθεί του χρόνου στο γήπεδο και να στηρίξει ακόμα περισσότερα την ομάδα.

Έχει φτάσει η στιγμή να μπορέσει ο Παναιτωλικός να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά. Το σημαντικότερο είναι ότι από την περσινή χρονιά, η ομάδα με τη βοήθεια του προπονητή και τη στήριξη της διοίκησης απέκτησε μία ταυτότητα, ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να προσθέσει κάτι το οποίο λείπει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά, κάτι που θέλει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας».

Πηγή: acheloostvnews.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button