Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πληρωμή 184.000€ από το νοσοκομείο Μεσολογγίου στη ΔΕΥΑΜ

Αίτημα της διοίκησης του νοσοκομείου για ίδιο τιμολόγιο με σχολεία και ναούς

Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου “Χατζηκώστα” του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί το ποσό των 184.000€ για την σχεδόν οριστική εξόφληση των χρεών του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας που ανήκαν σε αυτό μέχρι το 2014 στη ΔΕΥΑΜ.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση ζητά από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Κ. Λύρο, να γίνει δεκτό το αίτημα του νοσοκομείου ώστε να έχει πλέον το ίδιο τιμολόγιο με σχολεία και ιερούς ναούς, το οποίο είχε απορριφθεί από τον πρώην Δήμαρχο Ν. Καραπάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“184.000 € ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΜ!!!! ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΜ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το ποσόν των 184.000€ που οδηγεί σε σχεδόν οριστική εξόφληση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και των Κέντρων Υγείας που ανήκαν σ΄αυτό μέχρι το 2014, θα διαθέσει η Ν.Μ. Μεσολογγίου προς την ΔΕΥΑΜ , υλοποιώντας την δέσμευση της για μηδενισμό των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών του.

Κάνουμε έκκληση στον κ. Δήμαρχο και στον κ. Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ να λάβει ΑΜΕΣΑ Απόφαση το ΔΣ της επιχείρησης , το Νοσοκομείο να έχει το ίδιο τιμολόγιο με τα σχολεία και τους ιερούς ναούς , αίτημα το οποίο είχε απορριφθεί από την Διοίκηση Καραπάνου.

Εμείς πράξαμε αυτό που πρέπει και δίνουμε μεγάλη ανάσα στην ΔΕΥΑΜ, καιρός ο Δήμος και η ΔΕΥΑΜ να πράξουν το αυτονόητο”.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close