ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Τι ανεμβολίαστοι-τι εμβολιασμένοι, ίδια ταλαιπωρία για όλους…

Ζητούν rapid tests από συγγενείς ασθενών ενώ το Ίδρυμα διαθέτει μόλις δέκα την ημέρα!

Το γεγονός οτι το νοσοκομείο του Αγρινίου, εξακολουθεί να λειτουργεί σε ρυθμούς Covid, την στιγμή που δεν έχει ούτε έναν νοσηλευόμενο, έχει αρκούντως αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των σοβαρών δυσλειτουργιών που παρατηρούνται κι ενώ το Ίδρυμα θα έπρεπε εδώ και καιρό να επανέλθει σε ελεγχόμενες έστω, συνθήκες κανονικότητας.

Τα παράπονα από ασθενείς αλλά και συνοδούς είναι σχεδόν καθημερινά και παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες, φαίνεται πως επικρατεί μια λογική επικοινωνιακής διαχείρισης σε αρεστούς, διαρροών για ελάσσονος σημασίας ζητήματα, ενώ μείζονα ζητήματα έχουν ανακύψει, όπως πχ το πρόσφατο με το κλείσιμο της ΜΕΘ, για το οποίο καμιά επαρκής απάντηση δεν έχει δοθεί από την 6η ΥΠΕ.


Το Ίδρυμα παραπαίει ακέφαλο και συνοδοί – ασθενείς συγγενών κάνουν λόγο για “πρωτοφανή ταλαιπωρία” στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο Ίδρυμα να ενημερωθούν και να “τρέξουν” διαδικασίες για συγγενείς τους που νοσηλεύονται με διάφορες ασθένειες.

Χαρακτηριστική η περίπτωση πολίτη, που χθες χρειάστηκε νa περιμένει με τις ώρες, ώστε να δει τον πατέρα του που νοσηλεύεται σε κλινική. Αν και εμβολιασμένος, του ζητήθηκε rapid test και όταν ζήτησε να του γίνει τεστ, τον ενημέρωσαν πως το Ίδρυμα δεν διαθέτει! Μαζί του μάλιστα βρίσκονταν δυο άτομα που είχαν έρθει από Αθήνα για να δουν συγγενικό τους πρόσωπα, που “τράβηξαν” και εκείνοι τα ίδια…

Στη συνέχεια επικοινώνησε με την 6η ΥΠΕ που τον παρέπεμψε στο Γραφείο του Πολίτη που διαθέτει το νοσοκομείο, όπου εκεί τον ενημέρωσαν πως το νοσοκομείο έχει την δυνατότητα να κάνει μόλις δέκα rapis test την ημέρα!

Είναι δυνατόν να κάνουν μόνο δέκα rapid test την ημέρα; Εμείς δηλαδή υποχρεωνόμαστε να ψάχνουμε κάποιο κέντρο και αν το βρούμε τα σαββατοκύριακα, να δώσουμε και είκοσι ευρώ για να δούμε τους ανθρώπους μας, να ενημερωθούμε για την κατάστασή τους, να διεκπεραιώσουμε γραφειοκρατικά ζητήματα κλπ. Την ίδια στιγμή έχουμε εμβολιαστεί. Γιατί δεν μας κάνουν μια θερμομέτρηση, τουλάχιστον στους εμβολιασμένους και να εισερχόμαστε; Υφιστάμεθα ταλαιπωρία και επωμιζόμαστε έξοδα, χωρίς κάποια λογική.”, λέει χαρακτηριστικά συγγενής ασθενούς στο agriniopress.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button