ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

North Evia – Samos Pass χωρίς εισοδηματικά κριτήρια – Ανοίγει η πλατφόρμα

Η ψηφιακή πλατφόρμα για το North Evia – Samos Pass ανοίγει στις 25 Αυγούστου και το πρόγραμμα θα δίνει voucher για τουρισμό στις δύο περιοχές. Δικαιούχοι φαίνεται πως είναι… όλοι αφού δεν απαιτούνται εισοδηματικά κριτήρια και μόνη προϋπόθεση είναι να μην είναι κάτοικοι σε Εύβοια και Σάμο.

«Η τρίτη φάση είναι ένα καινοτόμο σχήμα το οποίο έχει μια δυναμική καθώς ότι δεν έχει αξιοποιηθεί από τις άυλες ψηφιακές κάρτες έρχεται και προστίθεται τους επόμενους μήνες. Στόχος μας ήταν να διοχετεύσουμε τον κόσμο τους μήνες που δεν είναι έντονη η δραστηριότητα, δηλαδή Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο» δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργός παρά το Πρωθυπουργό στην ΕΡΤ.


Τον Σεπτέμβριο θα προστεθούν ακόμα 2.000 κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν στην Εύβοια φτάνοντας συνολικά τις 9.400 κάρτες και 4.400 για τη Σάμο. «Οι κάρτες της Βόρειας Εύβοιας αντιστοιχούν σε 150 € η κάθε μία τις οποίες ο πολίτης μπορεί να αξιοποιήσει σε καταλύματα, εστιατόρια, μεταφορές. Για την Σάμο το ποσό είναι 300 € λόγω της ακτοπλοϊκής σύνδεσης», είπε ο κ. Τριαντόπουλος.

«Έχουμε περισσότερες από 13.800 άυλες ψηφιακές κάρτες που θα είναι προς διάθεση στις 25 Αυγούστου, με κόστος 2,7 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά είναι ένα κίνητρο για να επισκεφτεί ο κόσμος τα δύο αυτά νησιά που έχουν πληγεί», δήλωσε ο υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργό.

reader

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button