ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Νομαρχιακή ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους μικρομεσαίους

Για “κοροϊδία” εκ μέρους της κυβέρνησης προς τους μικρομεσαίους, μέσω της “Επιστρεπτέας 5” κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής.

Η κομματική οργάνωση κατηγορεί την κυβέρνηση οτι είναι “αναξιόπιστη στις ίδιες της τις εξαγγελίες και αφήνει χωρίς καμία απολύτως στήριξη και ρευστότητα επιχειρήσεις και αγορά”.


Η ανακοίνωση:

“Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε μια συγκυρία πολύ άσχημη για την πραγματική οικονομία μιας και η κατάσταση στην αγορά είναι σε οριακό σημείο σχεδόν ένα χρόνο τώρα.

Φάνηκε λοιπόν αναξιόπιστη στις ίδιες της τις εξαγγελίες και αφήνει χωρίς καμία απολύτως στήριξη και ρευστότητα επιχειρήσεις και αγορά μη καταβάλλοντας τον 5ο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής σε μια χρονική στιγμή που κατατέθηκαν 732.000 αιτήσεις, γεγονός που αποδεικνύει το οικονομικό αδιέξοδο των ανθρώπων αυτών και κατ’ επέκταση των οικογένειών τους. Φτάνει πια η κοροϊδία.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένες ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις εμμένοντας με κάθε τρόπο σε αυτές:
-Αύξηση του ποσού της επιστρεπτέας προκαταβολής στα 5,5 δις το 2021 και όχι στα 2,2 δις που προγραμματίζει η κυβέρνηση και το 70% με μορφή ενίσχυσης και όχι δανείου.

-Εφαρμογή του μοντέλου 50% ενίσχυση-50% δάνειο και για τους 3 πρώτους κύκλους του 2020.
-Χαλάρωση των πιστοδοτικών κριτηρίων από τις Τράπεζες για χορήγηση δανείων μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας”.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button