Νίκος Παππάς: Οριστικό τέλος στην υποψηφιότητα του λόγω …ΣΥΡΙΖΑ

Οριστική είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, η απόφαση του Νίκου Παππά να μην θέσει τελικά υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων, παρότι είχε ανακοινωθεί επίσημα η στήριξη του από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η απόφαση του Νίκου Παππά, ήρθε μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από ηγετικά μέλη της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» ( ΣΥΡΙΖΑ), όταν τους γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή, να δημιουργήσει τη δική παράταξη από μηδενική βάση.


Μάλιστα μετά τη διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, στις εθνικές εκλογές, οι αντιδράσεις κατά της υποψηφιότητας Παππά, πύκνωσαν και οδηγήσαν τον μπασκετμπολίστα, στην απόφαση της …ακύρωσης της υποψηφιότητας του.

«Τοξικό» περιβάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ – «Διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα»
Μάλιστα με δηλώσεις του στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1, ο Νίκος Παππάς, άφησε αιχμές για «τοξικό» περιβάλλον για τον ίδιο.

Ο Έλληνας άσος, συγκεκριμένα τόνισε: «Η κάθοδος στην πολιτική τελευταία μπήκε στο μυαλό μου ως ιδέα. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες, αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για μένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν για να προσφέρω, χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια».

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, το ΣΥΡΙΖΑ και τις διαφορές που υπάρχουν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να σημειώσει ότι «διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα».

Συγκεκριμένα ο Ν. Παππάς δήλωσε: «Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι είδε σ’ εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτήν την πόλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παππάς.

Στο βόθρο της ιστορίας οι φασίστες

Μάλιστα δεν δίστασε να πάρει θέση και για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή, τονίζοντας: «Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Είδαμε τη ΝΙΚΗ να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε την Ελληνική Λύση. Βλέπουμε και μια Κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας».

aftodioikisi.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Νίκος Παππάς