Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Νίκος Παπαγεωργίου: “Με τον Νεκτάριο Φαρμάκη να σχεδιάσουμε το αύριο, σε μια νέα βάση”

Ο μαθηματικός Νίκος Παπαγεωργίου, από το Νεοχώρι Οινιαδών, είναι μια ακόμη υποψηφιότητα, που προσδίδει τη δική της δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Στο μήνυμα του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, αναφέρεται στις ευθύνες του νυν Περιφερειάρχη για την “οπισθοδρόμηση” της Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση όχι μόνον πρέπει να αλλάξει, αλλά να σχεδιαστεί από την Αρχή.


“Από την Αρχή σημαίνει να σχεδιάσουμε το αύριο, σε μια νέα βάση”, γράφει συγκεκριμένα στο μήνυμα του.

Αναλυτικά:

“Το Νεοχώρι Μεσολογγίου αποτελεί την αφετηρία της ζωής μου. Μου προσέφερε τα εφόδια για να προχωρήσω στη ζωή μπροστά.Να σπουδάσω. Να δημιουργήσω οικογένεια. Να σταθώ στα δικά μου πόδια, ως ένας αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η πρόταση του Νεκτάριου Φαρμάκη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον τόπο μου. Να προσφέρω σε αυτόν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μου έχει προσφέρει η ζωή. Και θα το κάνω με όλη μου τη θέληση!

Η Αιτωλοακαρνανία έχει μείνει πίσω. Είναι μια κοινή διαπίστωση που ακούγεται από το σύνολο των συντοπιτών μας, σε όλο το νομό. Οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά την μεγαλύτερη, την φέρει η σημερινή περιφερειακή διοίκηση και ο κ. Κατσιφάρας.

Οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειές και τα χωριά μας ερημώνουν.
Η πρωτογενής μας παραγωγή φθίνει και τα χωράφια μας μένουν χέρσα.
Το οδικό δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και λειτουργεί αποτρεπτικά για την τουριστική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων.

Αυτή η Περιφερειακή Διοίκηση πρέπει να αλλάξει, για να αλλάξει η ζωή μας!

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι έτοιμος να εγγυηθεί όχι μόνο την αλλαγή, αλλά και να δούμε τα πράγματα από την Αρχή.

Από την Αρχή σημαίνει να σχεδιάσουμε το αύριο, σε μια νέα βάση. Να εκμεταλλευθούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που είναι πολλά. Να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον, με περισσότερες θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους.

Από την Αρχή σημαίνει να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, άφθαρτα,με τεχνοκρατική κατάρτιση να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον κοινό μας σκοπό. Να συμβάλουμε στην ανανέωση που είναι το αίτημα των καιρών μας.

Για να πετύχουμε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Εγώ, εσείς, όλοι μαζί!

Αυτή είναι και η μόνη υπόσχεση που σας δίνω. Να εργαστώ σκληρά, όπως έχω μάθει να κάνω σε όλη μου τη ζωή. Να έχεις μια δυνατή και αποτελεσματική εκπροσώπηση στη νέα περιφερειακή αρχή.

Αν το ίδιο επιθυμείς κι εσύ, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν στις 26 Μάϊου!”

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button