Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Νίκος Μπαλαμπάνης: “Το μόνο “καθεστώς” στην Περιφέρεια, είναι το αναπτυξιακό” (ηχητικό)

Στο agriniowebradio.gr και τον Antenna Star 103,5 FM μίλησε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μπαλαμπάνης, Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, “Δικαίωμα στην Πρόοδο”, στην εκπομπή του Γιάννη Συμψηρή.

“Παίρνουμε πολύ θετικά μηνύματα από τους πολίτες. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε στους κατοίκους της Περιφέρειας και στους Αιτωλοακαρνάνες γενικότερα. Να μιλήσουμε για το έργο μας, τις δράσεις μας και πράγματα που ήδη έχουν υλοποιηθεί στην Περιφέρεια αλλά και ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία. Επίσης μπορούμε να μιλήσουμε για πράγματα που έχουμε ήδη σχεδιάσει για την επόμενη προγραμματική περίοδο και εννοώ την καινούργια θητεία” ανέφερε αρχικά ο κ. Μπαλαμπάνης.

Σχετικά με τη φράση που χρησιμοποιεί συχνά ο Νεκτάριος Φαρμάκης για “καθεστώς” στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Μπαλαμπάνης απάντησε: “Δεν υπάρχει ένα “καθεστωτικό” καθεστώς στην Περιφέρεια. Υπάρχει ένα αναπτυξιακό καθεστώς. Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και για την Αιτωλοακαρνανία όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει αρκετά πράγματα. Έχουν γίνει αναπτυξιακά πράγματα που έχουν δημιουργήσει υποδομές, πολιτισμό, όραμα και ελπίδα για αυτό τον τόπο στον οποίο ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Στα οκτώ χρόνια θητείας του Απόστολου Κατσιφάρα, πράγματα που ερχόντουσαν από παλιά, οφειλές του παρελθόντος, μηδενίστηκαν. Ο Απόστολος Κατσιφάρας ανέλαβε Περιφερειάρχης και μηδένισε το κοντέρ των χρεών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπαλαμπάνη:

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close