Νίκος Κατσακιώρης: Με αφετηρία το «βαρύ» βιογραφικό και την αποδοχή

Την σημαντική ενίσχυση του ψηφοδελτίου του στην Αιτωλοακαρνανία πέτυχε ο Νεκτάριος Φαρμάκης με τις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε.

Το πλαισιώνουν όχι μόνο παλιοί και δοκιμασμένοι συνεργάτες αλλά και νέοι υποψήφιοι που αναμένεται με τις γνώσεις τους, την πορεία τους, αλλά και το «στίγμα» τους να προσδώσουν περαιτέρω δυναμική στον Περιφερειάρχη, στις εκλογές του Οκτωβρίου.


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Νίκου Κατσακιώρη. Με σπουδές υψηλού επιπέδου καταρχήν, αφού είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας – Ψυχολογίας με Μάστερ στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις διεθνείς σχέσεις. Αλλά και με εξαιρετική επαγγελματική πορεία: Εχει μεταξύ άλλων διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων καθώς και Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο υγειονομικός τομέας είναι όμως εκείνος όπου έχει διαπρέψει μέσα από θέσεις ευθύνης.

Για δυο χρόνια, ήταν διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Αρτας. Από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι σήμερα, είναι διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Το οτι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, είναι από μόνο του αρκετό. Έχοντας άψογη συνεργασία με το επιστημονικό-ιατρικό προσωπικό και τους εκατοντάδες εργαζομένους, το μεγάλο νοσηλευτικό Ίδρυμα παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ έχει επιτευχθεί σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού άλλα και της κτιριακής υποδομής.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο Νίκος Κατσακιώρης έχει πετύχει την αποδοχή και την αναγνώριση της κοινωνίας με την ανθρωπιά  και την ευαισθησία του. Κι αυτό ίσως είναι που «βαραίνει» περισσότερο στο βιογραφικό του…

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: διοικητής Νεκτάριος Φαρμάκης Νίκος Κατσακιώρης νοσοκομείο Ιωαννίνων υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος