Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Νίκος Κατσακιώρης, εκπρόσωπος Τύπου συνδυασμού Φαρμάκη: «Ξεκάθαρη εντολή, από τον 1ο γύρο» (ηχητικό)

Bέβαιος για την εκλογική νίκη του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή» του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του στην Αιτωλοακαρνανία κ. Νίκος Κατσακιώρης.

«Η εντολή που θα μας δώσουν οι συμπολίτες μας Αιτωλοακαρνάνες θα είναι ξεκάθαρη από τον 1ο γύρο. Αφενός θα καταψηφίσουν ξανά την απερχόμενη περιφερειακή αρχή μετά από ακόμη μία θητεία αδράνειας κατά την οποία είδαν όλους τους βασικούς αναπτυξιακούς δείκτες να κατρακυλάνε με άμεση συνέπεια και επίδραση στην καθημερινότητά τους και στην ίδια τους την ζωή και αφετέρου γιατί στο πρόσωπο του Νεκτάριου και των υπολοίπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας βλέπουν ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, με όραμα και σχέδιο υλοποιήσιμο για την ανάπτυξη του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Τα χαρακτηριστικά των Περιφερειακών εκλογών είναι πολιτικά, είναι σίγουρα αυτοδιοικητικά, όμως έχουν και πρέπει να έχουν και αναφορά στα πρόσωπα», σημειώνει απαντώντας στο ερώτημα εαν είναι πολιτικά μόνο ή όχι τα χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού ο κ. Κατσακιώρης σημειώνει πως «είμαστε η μοναδική παράταξη η οποία παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την περιφέρειά μας, ένα πρόγραμμα το οποίο ισοδυναμεί με «σχέδιο άμεσης δράσης» το οποίο θα προσφέρει στη δυτική Ελλάδα αυτά τα οποία έπρεπε αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.Ένα πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται στην κοινή λογική, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από όποιον δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά στις πράξεις. Ένα πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται σε δύο άξονες, σε εκείνον της αποτύπωσης της σημερινής πραγματικότητας και σε εκείνον που αφορά το σχέδιο δράσης της επόμενης 4ετίας» κάνοντας λόγο για 7 πυλώνες προτεραιότητας.

Μιλώντας για τον υποψήφιο περιφερειάρχη ο κ. Κατσακιώρης τονίζει πως ο Νεκτάριος Φαρμάκης ένας άνθρωπος ο οποίος έχει την γνώση, την ικανότητα και την θέληση τα σχέδια για την ανάπτυξη της περιφέρειάς μας να προχωρήσουν στην φάση της υλοποίησης και να μην παραμείνουν κλειδωμένα στα συρτάρια.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Νίκου Κατσακιώρη


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button