Νίκος Κατσακιώρης: Αγώνας πόρτα-πόρτα, με «όπλα» το ήθος, την δυναμική, την όρεξη για προσφορά

Δυναμική παρουσία στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ο Νίκος Κατσακιώρης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) με τον Νεκτάριο Φαρμάκη και την παράταξη «Μπροστά για όλους».

Ο υποψήφιος, νυν διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων, «γράφει» ατελείωτα χιλιόμετρα στην προσπάθεια του να προωθήσει το πρόγραμμα της παράταξης του, αλλά και να κοινολογήσει την υποψηφιότητα του σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες του.


Πρόκειται για μια υποψηφιότητα άλλωστε, που δεν κινείται σε στενά πολιτικά πλαίσια: Ο Νίκος Κατσακιώρης, έχει μια ευρύτατη αποδοχή από πολίτες, που αναγνωρίζουν την πορεία του, την αγάπη του για τον τόπο και το συνεχές ενδιαφέρον του για τους συνανθρώπους του.

Έτσι, παρά το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα περιοδεύει πόρτα-πόρτα, στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου γίνεται αποδεκτός με ιδιαίτερη θέρμη. Βέβαια σ’ αυτό συμβάλλει, όχι μόνο η πολυετής παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου, αλλά και η προσφορά του στο χώρο της υγείας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζοντας τον κ. Κατσακιώρη, γράφουν γι’αυτόν θερμά λόγια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας για την στήριξη του: «Όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν. Οσοι στα Γιάννενα δεν τον γνώριζαν, τον έμαθαν ως διοικητή του νοσοκομείου. Όσοι δεν τον γνωρίζετε, εγγυώμαι προσωπικά για την ηθική του, την δυναμική του και την όρεξη να προσφέρει», είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά σχόλια πολίτη που ζητά την υποστήριξης του υποψηφίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Νεκτάριος Φαρμάκης Νίκος Κατσακιώρης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος