Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Νίκος Καραπάνος: Συνεχίζουμε δυναμικά για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή!

Ο Νίκος Καραπάνος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου στον Δήμο Μεσολογγίου και ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει δυναμικά για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ένα μεγάλο ειλικρινές και έντιμο «ευχαριστώ» σε όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν την πρώτη θέση στην κάλπη αλλά και την καρδιά τους. ‘Όπως όλα τα γνήσια «ευχαριστώ» που χρόνια τώρα ακούνε απ τα χείλη τα δικά μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια κοινωνία που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει πως αυτός ο τόπος, ο Δήμος μας, μπορεί ακηδεμόνευτα να πάει μπροστά. Στηριζόμενος στις αστείρευτες δικές του δυνάμεις που πηγάζουν απ’ τους ανθρώπους του και ΜΟΝΟ!

Επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από «συναλλαγές» του δρόμου, εξόφθαλμες κι ανίερες πολιτικές συμφωνίες, από πολιτικούς «γυρολόγους», από «γραμμές» παλαιοκομματικής νοοτροπίας. Μείναμε μακριά από τη «χειραγώγηση» συνειδήσεων έναντι «πινακίου φακής»…

Δεν πουλήσαμε την ψυχή μας με αντάλλαγμα την κάθε μορφής «εξουσία». Κι αυτό, όσοι σπεύδουν να κάνουν δηλώσεις πρόωρες προδικάζοντας αποτελέσματα ας το έχουν καλά στο μυαλό τους. Γιατί η κοινωνία γνωρίζει. Γιατί ξέρει την ποιότητα των επίδοξων πολιτικών εκβιαστών της.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την Νίκη την ερχόμενη Κυριακή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button