ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ο Νίκος Κακαρέλης προπονητής στα μεγαλύτερα camp taekwondo και kick boxing του Ιουλίου

Στα μεγαλύτερα προπονητικά camp taekwondo και kick Boxing ήταν επικεφαλής προπονητής ο δάσκαλος του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και προπονητής των εθνικών ομάδων Νίκος Κακαρέλης με συμμετοχή πολλών πρωταθλητών αλλά και μέλη των εθνικών ομάδων.

Στις 8-12 Ιουλίου παρευρέθηκε στο μεγαλύτερο προπονητικό camp taekwondo στα Ιωάννινα που διοργάνωσε ο ΑΣ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ ΖΗΚΟΣ με συμμετοχή 90 αθλητών με πολλούς πρωταθλητές και μέλη της εθνικής ομάδας taekwondo 5 μέρες γεμάτες τεχνικές, σπαρινγκ και προγράμματα προπόνησης, όπως δουλεύουν οι κορυφαίες εθνικές ομάδες.

Στις 16 -21 Ιουλίου παρευρέθηκε με 70 αθλητές και αρκετούς πρωταθλητές στην Κόρινθο στο Σοφικο, με διοργανωτή τον ΑΣ Νέας Ιωνίας Αττικής (Κακαρελη Ζωή) όπου εκεί συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό οι εξαιρετικές προπονήσεις πρωί βράδυ.

Στο camp συμμετείχαν και αθλητές της εθνικής ομάδας kick Boxing όπου ακολουθούσαν το δικό τους πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της εθνικής ομάδας Νίκο Κακαρέλη.

Στις 26 Ιουλίου παρευρέθηκε στην Κρήτη προσκεκλημένος από τις σχολές Gerontis Fighters και του δασκάλου Γιάννη Γεροντή, όπου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σε όλα τα στιλ του kick Boxing PF -KL- LC – K1 – LK -FC . Στο σεμινάριο συμμετείχαν και πρωταθλητές της εθνικής ομάδας δουλεύοντας για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Αύγουστο.

Όλοι οι διοργανωτές αλλά και οι προπονητές που συμμετείχαν και στο taekwondo και στο Kick Boxing έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι βλέποντας τους αθλητές τους να δουλεύουν εξαιρετικά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κακαρέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button