ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Νίκος Γκρίζης: «Οι αριθμοί ευημερούν αλλά δυστυχούν οι συνδημότες μας»

Σε δήλωση προέβη ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Γκρίζης προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αγρινίου που έλαβε χώρα χθες Δευτέρα.

Αναφέρει:


«Στη χθεσινοβραδινή συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αγρινίου φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι αριθμοί ευημερούν αλλά δυστυχούν οι συνδημότες, δυστυχεί ο τόπος μας.

Η πορεία της Δημοτικής Αρχής όλα αυτά τα εννιά (9) χρόνια, αν και ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες, περιορίστηκε σε χαμηλή πτήση. Στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η πόλη μας ζυγίσθηκε και βρέθηκε ελλιποβαρής. Διεκδικήσεις, οι οποίες είτε δεν τέθηκαν είτε όταν τέθηκαν αυτές έγιναν με ανορθόδοξο και εν τέλει με αναποτελεσματικό τρόπο.

Στρατηγικό πλάνο με πολιτικό διεκδικητικό σθένος και όραμα για τον τόπο, ανύπαρκτο. Συνέργειες με το κοινοβουλευτικό δυναμικό και τους φορείς του τόπου, μηδενικές.

Είναι ανάγκη, πλέον, ο Δήμος Αγρινίου να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Χώρας, να ξεφύγει από την πολιτική απομόνωση, να αποκτήσει συνεργασίες και να στοχεύσει στην παραγωγή πλούτου, με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς της παραγωγικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο την ευημερία των συνδημοτών μας».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button