Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ο ιατρός Νίκος Φούντας με την Χριστίνα Σταρακά: “Το Αγρίνιο μπορεί μέσα από την ενεργή συμμετοχή όλων μας”

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά, “Αγρίνιο Μπορείς”, θα είναι ο καρδιολόγος Νικόλαος Φούντας.

Στο μήνυμα του ο γνωστός καρδιολόγος,  ευχαριστεί την κ. Σταρακά για την “τιμητική” όπως αναφέρει πρόταση που του έκανε και τονίζει ότι “το Αγρίνιο μπορεί και πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και να αξιοποιήσει τις προκλήσεις του μέλλοντος”.

Αναλυτικά το μήνυμά του για την εκλογική μάχη:

Μέσα από την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, λόγω της ιατρικής μου ιδιότητας, και αντιλαμβανόμενος τις ανησυχίες όλων των ηλικιών και ιδίως της νεολαίας, που αποτελεί το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου, προέκυψε η ανάγκη και η επιθυμία μου για πιο ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στα κοινωνικά και δημοτικά δρώμενα της πόλης.

Θα ήθελα να δηλώσω το παρών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και να ευχαριστήσω την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στην προσπάθεια της για την υλοποίηση του οράματός της για ένα ΑΓΡΙΝΙΟ που ΜΠΟΡΕΙ.

To ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και να αξιοποιήσει τις προκλήσεις του μέλλοντος με στόχο την ανάπτυξη, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών του, εκμεταλλευόμενο όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του.

“To ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ μόνο μέσα από την ενεργή συμμετοχή όλων μας και την συνεργασία”.

Η ουσιαστική δραστηριοποίηση όλων των πολιτών με τα κοινά, η ανταλλαγή ιδεών, η αξιοποίηση της γνώσης και εμπειρίας των παλαιοτέρων μαζί με την ενεργή συμμετοχή των νέων, θα αποτελέσουν τα εχέγγυα ώστε οι νέες αναπτυξιακές προοπτικές που διαγράφονται στο δήμο Αγρινίου να μην παραμείνουν εσαεί δυνητικές.

“Με Σεβασμό, Αποφασιστικότητα και Όραμα ξεκινάμε τον αγώνα μας και σας περιμένουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε τί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”!

ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΑΡΑΚΑ

Το βιογραφικό του Νικολάου Φούντα:

Ο καρδιολόγος Νικόλαος Φούντας γεννήθηκε το 1977 στο Αγρίνιο και είναι γιος των αρχιτεκτόνων μηχανικών Χρήστου Φούντα και Μαρίας Κρικοχωρίτη-Φούντα.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2002. Το 2003 εκπλήρωσε το αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγγελοκάστρου-Λυσιμαχείας και ακολούθως υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως ιατρός στη 132η Σμηναρχία Μάχης στο Αγρίνιο.

Από το 2004 έως και το 2007 άσκησε το ιατρικό επάγγελμα στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο αντικείμενο της “Διοίκησης Μονάδων Υγείας”.

Από το 2007 έως και το 2013 πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην ιατρική ειδικότητα της Καρδιολογίας και στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρα του προκειμένου να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Από τις αρχές του 2014 και έως τα μέσα του 2015 εργάσθηκε ως Επιμελητής Β΄ Καρδιολόγος στην Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Αγρινίου, από όπου και αποχώρησε με την λήξη της σύμβασης του. Στη συνέχεια, έως και το 2016, ο ιατρός Νικόλαος Φούντας ανέλαβε τη Διεύθυνση του Καρδιολογικού Τμήματος της Γενικής Κλινικής ¨Γαληνός¨ στην Αθήνα, ενώ παράλληλα από το 2015 έως και σήμερα αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη της Γενικής Κλινικής Αθηνών “ΜΗΤΕΡΑ”.

Από τον Απρίλιο του 2016 διατηρεί το ιδιωτικό του Καρδιολογικό ιατρείο στο Αγρίνιο.

Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα του έχοντας προσφέρει αφιλοκερδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες σε οργανωμένα προγράμματα εθελοντισμού και σε άτομα όλων των ηλικιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button