ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Νικολακόπουλος: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αθλητισμούς στη Δυτική Ελλάδα από τις 8-10 Απριλίου»

Ενόψει του διήμερου αθλητικού συνεδρίου και της τριήμερης αθλητικής έκθεσης στην Πάτρα

Με την ευκαιρία του διήμερου αθλητικού συνεδρίου και της τριήμερης αθλητικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (Εθνικό Γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος») από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2022, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια μας να φιλοξενεί μια τέτοια πρωτοβουλία και να γίνεται αρωγός μιας δράσης που στη συνέχεια θα υλοποιηθεί σε όλη τη χώρα και έχει ως στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξή του ως πολύ σημαντικό κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό μέγεθος. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η μεγάλη αθλητική κοινότητα της Δυτικής Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει και να πληροφορηθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς της.


Πρόκειται δηλαδή, για ένα πολύ σημαντικό βήμα διαλόγου μεταξύ Πολιτείας, Αυτοδιοίκησης και Αθλητικής Κοινότητας, το οποίο οφείλουμε όλοι να αξιοποιήσουμε. Και επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης και των παράλληλων δράσεων, οι πολίτες της περιοχής μας θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τη ζωντάνια και την προσφορά των αθλημάτων και των τοπικών αθλητικών κυττάρων στην κοινωνία μας. Από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2022, ο αθλητισμός της Δυτικής Ελλάδας γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button