Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Απάντηση Νικάκη στους Εμπόρους για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Ο Αγρινιώτης πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης απαντά  στην ανακοίνωση των Εμπόρων για τον αγώνα που έχασαν στα χαρτιά από τους Δικηγόρους στα πλαίσια του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:


Πριν μερικά χρόνια, θα ξεκινούσα με το τετριμμένο «με οργή και αγανάκτηση διάβασα επιστολή που ….. κ.λ.π κ.λ.π».Τίποτα απ’ όλα αυτά.Συνηθίσαμε πλέον, να διαβάζουμε οργισμένες επιστολές, που καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα. Άλλες επώνυμες και ενυπόγραφες, άλλες στα κρυφά,αγνώστου πατρός κλπ. Και προηγούνται για προσάναμμα και «καταθέσεις ψυχής»και στο fb. Για ν’ ακολουθήσει η επιστολή των Εμπόρων;

Τίνος ειναι τελικά η επιστολή; Του θεσμικού συνδικαλιστικού οργάνου(Εμπορικός Σύλλογος) ή κάποιων που ονομάσθηκαν Έμποροι για συμμετοχήστο Εργασιακό ; Δεν διαφωνώ, φυσικά, ότι οι διαγωνιζόμενοι ειναι Έμποροι.
Έχουν όμως την εξουσιοδότηση του Νόμιμου φορέα τους, για να διεκδικούν να επικρατήσει η ανομία, ή η παρανομία ; Ή το θυμικό ορισμένων, στέλνειπροσβλητικές επιστολές στο όνομα των Εμπόρων; Ειρωνείες, προσβολές προσώπων και θεσμών, που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στο νεοσύστατο θεσμό.

Νίκο, υπάρχει «ολίγον έγκυος»; Όχι, βέβαια! Ή θέλεις να δεχθούμε το ανεκδοτάκι «έλα μωρέ, για μια φορά δεν έγινε και τίποτα». Θέλεις να νομιμοποιήσουμε κι αυτούς που δηλώνουν στον ΑΣΕΠ ,5 ξένες γλώσσες, χωρίς να ξέρουν καμμιά; (ε μωρέ και τι έγινε!!!!). Όχι βέβαια.
Τουλάχιστον, η ηλικία των συμμετεχόντων στο Τουρνουά, πρέπει να φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές και όχι να ζητάει(sic) συγκάλυψη. Ο Κανονισμός ειναι σαφής. Μετράει η συμμετοχή και όχι η αναγραφή στο Φ.Α. Κι έτσι αποφασίσαμε.
Συμμετοχή σημαίνει από 1» μέχρι 45′. Σ’ ένα δευτερόλεπτο ψηφίζεις και μας «σκίζουν» για 4 χρόνια. Αυτόί είναι οι Κανόνες, έτσι πρέπει να λειτουργούμε και όχι «χύμα στο κύμα». Το «άστο και θα «δούμε» δεν ισχύει σε μας.

ΗΕΣΚΑΒΔΕ δεν κάνει Πολιτική, ρουσφέτια που λένε. Εφαρμόζεται ο Κανονισμός και….. στα Κάλαντα δίνουμε ρέστα!!!

Αυτό τώρα, για «φανφάρες και θριαμβολογίες και τραγελαφικές καταστάσεις» πότε προέκυψε ; Γιατί δεν τα λέγατε από την αρχή ; Μούγκα στη στρούγκα που λένε !!!

Και τι σύγκριση απαράδεκτη ειναι αυτή με τη Super league ; Σύγκριση εθελοντών με υπόγειες διαδρομές ; Σύγκριση μ αυτούς που μοχθήσαν να γίνει το Εργασιακό, αντί να παίζετε αγελαίο μπάσκετ στα «πρωινά του Οικονομίδη» ;
Έχετε κάθε δικαίωμα να μεταφράζετε τα πάντα όπως θέλετε αλλά κρίνεσθαι, όπωςόλοι μας. Αν όμως δεν μπορείς να πέτυχεις αυτό που θέλεις, τουλάχιστον μην το εξευτελίζεις, παραφράζοντας τον ποιητή.
Και αφού, Νίκο, «δηλητηριάζεις» , όλο το σκηνικό ,θέλεις » να το δούμε και χαλαρά». Άντε πάλι. «Για το μπάσκετ, για το Αγρίνιο». Ελάτε τώρα, για ποιο μπάσκετ(την αναβάθμιση του μέσω εργασιακού(;)) ή θα γίνει γνωστή η πόλη μας; Για την υγεία των αθλουμένων ΝΑΙ, για το κέφι τους ΝΑΙ!!! Όχι και για την ΠΑΤΡΙΔΑ!!
Τέλος, μια μικρή αναφορά στον πρωτεργάτη του Εργασιακού Γκρίζη Νίκο. Μηντον «πυροβολείτε» άλλο. Είναι άστοχο. Τυχαίνει να ειναι δικηγόρος και έτυχε να «παρανομήσετε». Δεν είμαι ψηφοφόρος του, αλλά αναγνωρίζω την αξιοπρεπή προσπάθεια του.
Κλείνοντας, αφού θεωρήσω την επιστολή των Εμπόρων άστοχη,(πιθανόν ο ή οι συντάκτες του να θύμωσαν περισσότερο του κανονικού) θα κάνω μια αναφορά στον μέγιστο Καζαντζάκη : Ν’ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ.

www.basket247.gr

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button