ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνεργείο καθαρισμού – εταιρεία security: Δύο σε ένα από την Nexus!

Η εταιρεία Nexus εδώ και χρόνια προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες security και καθαρισμού σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλες οι υπηρεσίες της βασίζονται στην ειδίκευση του προσωπικού της και στα προηγμένα συστήματα που έχει στην κατοχή της. Έτσι προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο facilitymanagement που εξυπηρετεί κάθε χώρο και κάθε επαγγελματία, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του.

Υπηρεσίες security

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική στην σημερινή εποχή που οι συνθήκες της δημόσια τάξης έχουν αλλάξει. Η Nexus προσφέρει μέσα από την εμπειρία της αξιόπιστες λύσεις με επανδρωμένες υπηρεσίες, φροντίζοντας για την σωματική ακεραιότητα και την περιουσία των πολιτών.

Αν χρειάζεστε λοιπόν προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την Nexus.

Προσφέρει φύλαξη δεξιώσεων, χώρων, προσώπων κύρους κ.α.

Συνεργείο καθαρισμού

Ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες για τις ανάγκες κάθε χώρου, με μηχανήματα τελευταίας γενιάς που καλύπτουν τις ανάγκες σας.Μπορείτε να βρείτε γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις ευαίσθητων χώρων, ειδικούς καθαρισμούς και όλα αυτά σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κάθε ένα μηχάνημα είναι πιστοποιημένο και εύκολο στην χρήση και έχει κατασκευαστεί ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία Nexus για να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε άμεσα στο σπίτι, στην εταιρεία, στο κτήριο, στο σκάφος, το λεωφορείο!

Η Nexus εκτός από τη διαρκή και συστηματική εκπαίδευση, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στον αυστηρό έλεγχο, με ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας που αναβαθμίζει τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Συνεργείο Καθαρισμού Nexus στη Θεσσαλονίκη και να βρείτε κάθε τρόπο επικοινωνίας με την εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button